Wandrekken

Een saaie wand is in een handomdraai gevuld met een van onze prachtige wandrekken. Ga jij voor metaal, mangohout of rotan?

Wandrekken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wandrekken in alle soorten en maten

Bij DKW Woonvision hebben we wandrekken in verschillende maten en groottes verkrijgbaar, zodat er altijd wel een design voor jouw stijl bij is. Met een wandrek creëer je gelijk een sfeer, doordat je ze kunt stylen met toffe accessoires zoals vaasjes, beeldjes of bijvoorbeeld een leuke kandelaar. Een wandrek is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar ook een praktische oplossing voor extra opbergruimte. Je kunt er van alles op kwijt, van boeken en planten tot foto’s en souvenirs. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je kamer, zonder dat het rommelig wordt.

Zwart wandrek

Zwart is een kleur die nooit uit de mode raakt. Het past bij elke woonstijl, van modern tot landelijk. Een zwart wandrek is dan ook een stijlvolle en tijdloze keuze voor je interieur. Het geeft je muur een stoere en elegante uitstraling, terwijl het ook een mooi contrast vormt met je spullen. Bij ons vind je zwarte wandrekken in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een simpel zwart metalen wandrek, dat perfect past in een minimalistisch of industrieel interieur. Of ga voor een zwart houten wandrek, dat meer warmte en sfeer brengt in je kamer. Of wat dacht je van een zwart wandrek met een bijzondere vorm, zoals een hexagon of een rond wandrek? Zo geef je je muur een speelse en originele touch.

Industrieel wandrek

Houd je van een robuuste en karaktervolle look in je interieur? Dan is een industrieel wandrek iets voor jou. Een industrieel wandrek is gemaakt van stoere materialen, zoals metaal en hout. Het heeft een ruwe en onafgewerkte uitstraling, die doet denken aan een oude fabriek of werkplaats. Een industrieel wandrek kun je op verschillende manieren combineren in je interieur. Je kunt het bijvoorbeeld ophangen boven je bank, je bed of je bureau, om zo een gezellige en persoonlijke hoek te creëren. Of je kunt het gebruiken als roomdivider, om zo een open ruimte op te delen in verschillende zones. Of je kunt het plaatsen tegen een bakstenen of betonnen muur, om zo het industriële effect te versterken. 

Wandrek kopen bij DKW Woonvision

Bij ons vind je wandrekken in diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een industrieel wandrek met planken, waar je je spullen op kunt zetten. Of je kunt kiezen voor een wandrek met vakken, waar je je spullen in kunt opbergen. Of je kunt kiezen voor een industrieel wandrek met haken, waar je je spullen aan kunt ophangen. Zo vind je altijd een industrieel wandrek dat past bij jouw wensen en behoeften.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op