Opbergkasten

Opbergkasten zijn de perfecte meubelstukken om orde en structuur aan te brengen in je interieur. Naast dat ze perfect zijn om je speelgoed, boeken, servies of andere woonaccessoires in op te bergen, zijn opbergkasten ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Twee vliegen in één klap dus!

Opbergkasten

38 producten

Van hoog naar laag sorteren

38 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een opbergkast voor iedere ruimte

Bij DKW Woonvision vind je altijd een geschikte opbergkast die past bij het interieur van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een industriële, zwarte opbergkast voor in de woonkamer, of geef je keuken een karakteristieke uitstraling met een opbergkast van hout. Daarnaast hebben we opbergkasten in diverse vormen en maten, van een smalle buffetkast tot een prachtige vitrinekast. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan gerust contact op met onze interieuradviseurs. Bestel onze opbergkasten eenvoudig online, of kom langs in onze showroom! 

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op