LED kaarsen

Ontdek onze collectie LED-kaarsen die een warme gloed en een gezellige sfeer brengen zonder zorgen over open vuur.

LED kaarsen

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED-kaarsen met afstandsbediening

Onze LED-kaarsen met afstandsbediening bieden het ultieme gemak. Met slechts een druk op de knop kun je de verlichting aanpassen aan je stemming en behoeften. Verhoog of verlaag de helderheid, kies uit verschillende lichteffecten en creëer de perfecte sfeer.

HomeBound LED kaarsen

Onze HomeBound LED kaarsen zorgen voor een warm welkom in je huis. Met een zacht flikkerend licht bootsen ze de uitnodigende gloed van traditionele kaarsen na, terwijl ze de veiligheid en duurzaamheid van LED-technologie behouden. Plaats ze op een vensterbank, bij de deur of in een sfeervolle hoek en ervaar de geruststellende sfeer die ze creëren.

Real Flame LED Kaarsen

Bij DKW Woonvision begrijpen we de charme van een echte vlam, maar veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Onze Real Flame LED kaarsen bieden de perfecte oplossing. Ze bootsen de dansende beweging van een echte vlam na en geven een authentieke uitstraling zonder het risico van open vuur. Geniet van het romantische effect van kaarslicht zonder je zorgen te maken over veiligheid.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op