RETOURNEREN EN RUILEN

Voldoet het online bestelde artikel niet aan de verwachtingen? Dan kun je je bestelling in originele staat binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten voor de retournering zijn voor de koper zelf. 

De verpakkingen van onze producten zijn belangrijk. Het product moet worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat en in de originele verpakking, zo onbeschadigd mogelijk.

Indien het product beschadigd is tijdens het retourneren en niet meer als nieuw verkocht kan worden, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan (dit kan oplopen tot 100%) bij jou in rekening brengen.

Stuur het artikel terug door het herroepingsformulier in te vullen en deze samen met het artikel retour te doen. Geef daarbij de reden van retour aan en of je iets anders wilt bestellen of het geld terug wilt. 

Je kunt je artikel retour sturen naar: 
DKW Woonvision
Zuiderzeestraatweg 220
8096 CH OldebroekPRODUCT KAPOT GELEVERD?

Is je product defect, beschadigd of incompleet geleverd? Dan gaan we dat oplossen! Graag ontvangen wij een mail of WhatsApp bericht met daarin:

  • De naam waarop jouw bestelling is geplaatst
  • Bestelnummer
  • Foto’s van het kapot geleverde product

Dit kun je sturen naar ons mail adres: content@dkwwoonvision.nl of via WhatsApp naar +31 6 24554340.

Wanneer het product bij ons binnenkomt, ruilen we het product binnen 14 dagen na de aankoop graag voor je om tot een nieuw goed werkend product! Vergeet niet het herroepingsformulier in te vullen en geef hierbij aan dat het product defect is geleverd. 
Wil je geen nieuw product? Geef dit dan aan op het herroepingsformulier, dan storten wij het bedrag bij binnenkomst naar je terug. 

WELKE ARTIKELEN
KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD?

Alle online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Helaas kunnen meubels niet worden geretourneerd. Wij adviseren daarom om de meubels zelf te komen bekijken in onze showroom (mits aanwezig), zodat je weet wat je kan verwachten van je bestelde artikel. Ook kan de verf van Pure & Original niet retour gestuurd worden. De verf wordt speciaal op kleur gemengd. Daarnaast kan behang niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor jou besteld wordt.

Wij proberen de kleuren van onze meubelen, verf en behang zo natuur getrouw over te brengen op onze webshop. Daarom zijn de foto’s bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot ontbinding van de overeenkomst. Zeker weten dat jij de juiste kleuren kiest? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel!