HOW TO | TUTORIALS 


Op zoek naar nieuwe inspiratie voor het inrichten van je huis? Bekijk dan onze tutorials en andere tips & tricks! Wij filmen het allemaal voor je. Heeft u interesse in onze hulp na het bekijken van één van onderstaande tutorials, mail (dkw@kleinwinst.nl) of bel (0525-633707) dan gerust voor vrijblijvende informatie. Enthousiast geworden en benieuwd naar interieuradvies op maat? Klik dan hier voor meer informatie over interieuradvies. 

KERSTBOOM ERUIT, WAT NU?!


De feestdagen zitten er helaas alweer op! De hoogste tijd om de kerstboom de deur uit te doen, maar dan blijkt die ene plek toch wel erg leeg te worden. Hpe hou je je huis gezellig zodra al deze kerstdecoratie opgeruimd is?!

 

KERSTSFEER IN HUIS HALEN (OOK ZONDER KERSTBOOM!)


December is aangebroken, dat kan maar 1 ding betekenen: Kerst! Met deze feestdagen voor de boeg wilt iedereen zijn huis zo warm en sfeervol mogelijk aankleden. Ben je op zoek naar inspiratie of wil je eens wat anders dan de standaard groene kerstboom in je huis hebben staan? In deze video zie je verschillende tips waar jij misschien nog niet aan gedacht had! 

  

BEHANG AANBRENGEN IN EEN HANDOMDRAAI


Natuurlijk zijn glad gestucte wanden met een kleurtje ook mooi, maar wil je toch net iets meer pit in je huis? Met de prachtige collectie behang van KEK Amsterdam – op één of meerdere muren – maak je een interieur pas echt af! En ik zal je garanderen, echt iedereen kan dit behang aanbrengen!

 

 

EIKENHOUT BEHANDELEN MET KLEURBEITS


Van plan om je oude houten meubelen een nieuw leven in te blazen met een nieuwe houtlook? Waterbeits zorgt ervoor dat uw houten meubelen een door u gekozen kleur krijgen. Benieuw hoe je dit voor elkaar krijgt? Je ziet het allemaal in deze video!

 

HOE STEL IK EEN KUNSTBOEKET SAMEN?


Een kunstboeket samen stellen is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel soorten, kleuren en stijlen! In deze video delen wij graag 5 looks om jou te inspireren. Alle bloemen zijn kunstbloemen! Kom je gezellig een keertje langs om jouw boeketje samen te stellen?

 
SFEERVOL DECOREREN VAN DE SALONTAFEL


Een salontafel is in vergelijking met de rest van de woonkamer niet erg groot, maar toch kan dit kleine meubelstuk soms voor slapeloze nachten zorgen! Je brengt waarschijnlijk een groot deel van de tijd op de bank door, en dan kijk je toch steeds tegen de salontafel aan. De salontafel is dus echt onmisbaar! En als het gaat om een gezellige sfeer in huis; ook dat creëer je met een mooie salontafel. Maar hoe breng je die sfeer terug op de salontafel? In deze video geven wij je 5x inspiratie voor het decoreren van de salontafel. Alle meubelen en decoratie welke in het filmpje zichtbaar zijn kun je hier vinden, of kom langs in onze showroom. 

 


STYLEN EN DECOREREN VAN DE EETKAMER


In onze showroom in Oldebroek hebben wij allerlei inspiratie hoeken, waaronder deze prachtige eetkamer. Door middel van decoratie hebben wij deze ruimte omgetoverd tot een plaatje! Alle meubelen en decoraties die je ziet, kun je hier vinden, of zijn te bekijken in onze showroom. 


HOE RICHT IK MIJN TOILETRUIMTE IN?


Wij krijgen heel vaak de vraag; hoe kan ik mijn toiletruimte nou leuk inrichten? Vandaar dat wij voor jullie een video hebben gemaakt met allemaal leuke tips & tricks. Laat je inspireren en misschien kun jij nog wat trucjes toepassen in je eigen toiletruimte.  


HOE WERKT DE MAISON BERGER GEURDIFFUSER?


Benieuwd hoe het systeem van Maison Berger (beter bekend onder de oude naam 'Lampe Berger') precies werkt? Kijk dan deze Maison Berger instructie waarin onze collega Tanja uitlegd hoe het systeem precies in z'n werk gaat. Shop Maison Berger hier! Speciaal voor jou hebben wij onze top 5 favoriete Maison Berger geuren al uitgekozen. Benieuwd? Bekijk dan hier onze top 5 Maison Berger geuren. 


HOE MAAK IK EEN MARRAKECH WALLS MUUR MET STEENPATROON?


Marrakech Walls van  Pure & Original paint is dé verftrend van het moment. Je kunt prachtige structuren in je muur maken zoals een steenpatroon, net als in de video. Ook voor andere structuren kun je bij ons terecht. Shop hier de verfroller met steenpatroon! 

 


HOE ONDERHOUD IK TEAK?


Teak is een prachtige houtsoort met een warme uitstraling. Als je een teak meubel hebt aangeschaft, wil je dat graag zo houden natuurlijk! In deze video legt onze interieuradviseuse Peggy uit hoe je het beste teak kan behandelen. Bekijk ook onze blog over hoe je teak het beste kan onderhouden voor meer informatie.