Vloerlampen

Door hun formaat trekken vloerlampen vaak direct de aandacht en spelen daardoor een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer in huis. Neem de tijd om door onze collectie te bladeren en vind de perfecte vloerlamp die je huis compleet maakt.

Vloerlampen

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Industriële vloerlamp

Onze industriële vloerlampen zijn de perfecte keuze om je ruimte te verlichten. Met hun robuuste ontwerp en authentieke details voegen ze een stoere sfeer toe aan elke kamer. Veel modellen zijn voorzien van verstelbare armen en lampenkapjes, waardoor je het licht precies kunt richten waar je het nodig hebt. Dit maakt ze ideaal voor het verlichten van specifieke plekken in de kamer of het creëren van sfeervolle verlichting.

Divers aanbod: van zwart tot goud

Bij DKW Woonvision begrijpen we dat jouw persoonlijke smaak en interieurstijl uniek zijn. Daarom bieden wij een divers assortiment vloerlampen aan, van klassiek tot modern en alles daartussenin. Onze vloerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart en goud. Een zwarte vloerlamp oogt minimalistisch en past goed bij zowel moderne als industriële interieurs. Gouden vloerlampen, daarentegen, stralen luxe en warmte uit en passen perfect in een klassiek interieur.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op