Stompkaarsen

Bij DKW Woonvision begrijpen we de magie die stompkaarsen toevoegen aan elk interieur. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en bestel vandaag nog!

Stompkaarsen

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stompkaarsen in diverse kleuren

Bij DKW Woonvision bieden we stompkaarsen aan in verschillende kleuren. Van rood tot blauw en van wit tot groen, wij hebben stompkaarsen voor elk interieur. Of je nu een levendige sfeer wilt creëren of juist kiest voor een subtiele uitstraling, onze stompkaarsen brengen de gewenste kleur en stemming in je huis. Onze hoogwaardige stompkaarsen branden niet alleen prachtig, ze gaan ook lang mee. Ontdek de veelzijdigheid van stompkaarsen die je interieur verrijken!

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op