18 september 2021 – Auteur: DKW Woonvision

Dé trend van het moment; maak kennis met amberblokjes!

Je hebt er vast al wat over gehoord, of misschien heb je ze al in huis, je kunt niet meer om de heerlijke geur van amberblokjes heen! De Oosterse geurblokjes laten je hele interieur warm en zoet ruiken.

Maar wat zijn die amberblokjes nu eigenlijk? De geurblokjes (geen zeepblokjes) komen uit Marokko, en worden gebruikt als huisparfum. Je legt ze op een schaaltje in de vensterbank of in de linnenkast, of brand ze op in een oliebrander.

Hoe lang blijft mijn amberblokje geuren?

De geur van de amberblokjes blijft lang behouden, ongeveer een jaar. Mocht na een tijdje de geur iets minder worden, dan kun je met een mesje of rasp wat van het blokje afschrapen, dan gaat het weer opnieuw geuren. Het schraapsel kun je weer gebruiken om op te branden in een geurbrander, of zuig het op in je stofzuiger.

Wat kun je allemaal doen met amberblokjes?

Eigenlijk zijn de mogelijkheden met deze kruidige geurblokjes eindeloos!

Het geurblokje kan je op verschillende manieren gebruiken; als lichaamsparfum, kleding- en luchtverfrisser en als huisparfum:

  • Je kunt ze smelten in een geurbrander
  • Amberblokjes zijn ook super decoratief! Je kunt ze op een schaaltje leggen en het verspreidt een heerlijke geur in je toilet of badkamer
  • Als je het geurblokje als parfum wilt gebruiken, kan je het geurblokje licht over de huid wrijven
  • Leg ze in je (linnen)kast, en je kleding zal heerlijk gaan ruiken
  • Laat ze smelten op een schaaltje bij de verwarming
  • Verkruimel het blokje in de stofzuigerzak voor een constante geurverspreider bij het zuigen

Welke geuren blokjes zijn er allemaal?

Amberblokjes komen in veel geuren en kleuren. Zo is er altijd wel een soort dat goed bij jou en je interieur past! Onze collectie geurblokjes bevat de standaardgeuren zoals musk, brown amber & black amber, die de heerlijke kruidige geur van amber achterlaten.

Naast deze geuren, kun je ook nog kiezen voor een wat zoetere variant, zoals de vanilla of ylang ylang geurblokjes.

Amberblokjes hebben niet allemaal dezelfde kleur! De geurverspreiders in de geuren rose, lavender of wood hebben een leuk kleurtje, wat je goed kan matchen in je interieur!

Enthousiast geworden over amberblokjes? Je shopt ze op onze webshop. Tijdelijk profiteer je van een te gekke kortingsactie. Bij het bestellen van drie amberblokjes in dezelfde geur, krijg je de vierde van ons gratis!

Shop amberblokjes in onze webshop

Benieuwd hoe de geuren in het echt ruiken? Kom eens gezellig langs! Je kunt ons vinden aan de Zuiderzeestraatweg 220, 8096 CH te Oldebroek, DKW Woonvision.