Amber-waxmelt branders

Ontdek onze uitgebreide collectie amber & waxmelt branders en geniet op een stijlvolle manier van de heerlijke geur van amberblokjes!

Amber-waxmelt branders

100 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

100 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe gebruik je een waxmelt brander?

Het gebruik van een waxmelt brander is eenvoudig, volg deze eenvoudige stappen voor een optimale ervaring:

  • Plaats een amberblokje in het daarvoor bestemde schaaltje van de brander. Zorg ervoor dat de brander schoon en vrij is van eventuele resten.
  • Steek een ongeparfumeerd waxinelichtje aan en plaats het in het onderste compartiment van de brander. Het vlammetje zal het amberblokje verwarmen.
  • Laat de brander enkele minuten staan totdat het amberblokje begint te smelten. Naarmate het smelt, verspreidt de geur zich subtiel door de ruimte.

Waarom kiezen voor een amberblokjes brander?

Er zijn diverse redenen waarom deze brander een waardevolle toevoeging is aan jouw huis. Allereerst biedt de amber brander een unieke geurervaring, doordat het ontwerp is geoptimaliseerd om de aroma's van amberblokjes te verspreiden. Daarnaast voegt het sfeervolle en eigentijdse design van de brander een decoratief element toe aan je interieur. Of je nu wilt genieten van de betoverende geuren in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor, de amberblokjes brander is ontworpen met oog voor design. Kies voor een brander die niet alleen qua geur plezier biedt maar ook een visuele meerwaarde geeft aan elke ruimte. 

Onderhoudstips voor een amber geurbrander

Om ervoor te zorgen dat je keer op keer van je amber geurbrander kunt genieten, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Reinig de brander regelmatig om eventuele resten te verwijderen en zorg ervoor dat het schaaltje schoon is voor een optimale geurverspreiding. Daarnaast is het raadzaam om hoogwaardige, ongeparfumeerde waxinelichtjes te gebruiken om de pure ambergeur te behouden. Met deze eenvoudige tips blijft jouw waxmeltbrander in topconditie, en geniet je keer op keer van de betoverende geuren die het te bieden heeft. 

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op