Traditional Paint Eggshell

De Traditional Paint Eggshell is een watergedragen lak met een zijdeglans uitstraling. De lak is geschikt voor binnen en buiten. De lak is onder andere toepasbaar op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVC.

Let goed op voordat je verf besteld: dit product wordt speciaal voor jou gemengd en kan dus niet geretourneerd worden. Kies dus zorgvuldig de kleur uit voordat je besteld!

Traditional Paint Eggshell

196 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

196 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pure & Original Traditional Paint - Eggshell

De Traditional Paint Eggshell is een zijdeglans matte lak voor binnen en buiten. De lak is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVC. Daarnaast heeft de lak een hoog dekvermogen met een mooie vloei. Het is ideaal in gebruik: zeer goede chemische en abrasie weerstand. Breng de lak gemakkelijk aan met een ronde- of platte kwast, roller (type roller: vilten roller voor watergedragen lak) of airless. De lak is toepasbaar voor zowel binnen als buiten.

Traditional Paint Eggshell in de badkamer en keuken

De Eggshell lak is uitermate geschikt om toe te passen in de badkamer en keuken. De lak is supersterk, watervast en kan dus gemakkelijk worden afgenomen met een vochtig doekje. Om meubels te schilderen is Traditional Paint een goede keuze. Gemakkelijk in onderhoud en onwijs sterk. Ideaal om bijvoorbeeld de keukenkastjes mee te kleuren! 

Stappenplan voor het aanbrengen van Traditional Paint Eggshell

Of het nu gaat om het schilderen van binnen- of buitendeuren, kozijnen, houtwerk, of andere oppervlakken. Deze duurzame en veelzijdige lak verfraait en beschermt met een tijdloze uitstraling. Door het volgen van dit stappenplan verzekert u zich van een professioneel resultaat met Traditional Paint Eggshell.

Stap 1: Voorbereiding

Een succesvolle verfklus begint met een goede voorbereiding. Zorg ervoor dat de te schilderen oppervlakken zoals deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren, en PVC schoon en vetvrij zijn. Gebruik de Super Cleaner van Pure & Original voor een grondige reiniging. Dit garandeert een schone basis voor een optimale hechting van de lak.

Stap 2: Primer aanbrengen

Gebruik de Traditional OmniPrim van Pure & Original als basis. Deze hoogwaardige universele primer zorgt voor een uitstekende hechting op zowel binnen- als buitenoppervlakken en een soepele ondergrond voor de lak. De primer heeft niet alleen een goede vloei, maar verbetert ook de dekking van de Traditional Paint Eggshell.

Stap 3: Lak aanbrengen

De zijdeglans lak Traditional Paint Eggshell kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Geen gedoe met verschillende soorten en afwijkende kleuren, maar gewoon alles met dezelfde pot lak. Sterk en weerbestendig, met een super goede dekking!

Stap 4: Reiniging en onderhoud

Traditional Paint Eggshell is water- en hittebestendig (tot 100°C), ideaal voor keukens, badkamers, en radiatoren. De lak is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, wat het onderhoud vereenvoudigt en de levensduur van je geschilderde oppervlakken verlengt.

Lees meer over het aanbrengen van Traditional Paint Eggshell

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op