Kunstplanten

Bij DKW Woonvision vind je een ruim assortiment kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn. Bestel vandaag nog!

Kunstplanten

43 producten

Van hoog naar laag sorteren

43 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kunstplanten, net echt!

Ben jij op zoek naar sfeervolle decoratie zonder gedoe? Kunstplanten zijn dé trend van nu! Bij DKW Woonvision ontdek je kunstplanten die een echte blikvanger vormen in elke ruimte. Geen onderhoud, geen zorgen. Laat je inspireren en creëer moeiteloos een groen paradijs in huis!

Kunstplanten voor binnen en buiten

Met onze kunstplanten geniet je van groen waar je maar wilt. Of het nu gaat om het opfleuren van je badkamer of het verfraaien van je balkon, onze kunstplanten passen overal. Geen zorgen over vochtige omstandigheden, ze doorstaan het allemaal. Plaats ze zowel binnen als buiten en creëer een natuurlijke sfeer! 

Combineer kunstplanten met kunstbloemen

Breng nog meer kleur in huis door jouw kunstplanten te combineren met onze kunstbloemen. Bij DKW Woonvision vind je niet alleen realistische kunstplanten, maar ook prachtige kunstbloemen. Combineer onze kunstbloemen en -planten en creëer jouw eigen bloemrijke paradijs, zonder zorgen over verwelking.

Goedkope kunstplanten

Betaalbaar groen in huis halen? Bij DKW Woonvision bieden we ook goedkope kunstplanten aan. Groot of klein, voor binnen of buiten, onze selectie past bij elk budget. Maak jouw keuze en geniet van duurzame en betaalbare decoratie!

Kunstplanten kopen bij DKW Woonvision

Ben jij op zoek naar kunstplanten van topkwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment, van grote kunstplanten tot kleine vetplantjes. Kies de kunstplant die bij jou past en breng groen in huis zonder gedoe!

Shop deze kunstplant

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op