Roomsprays

Met onze hoogwaardige roomsprays verspreid je snel en gemakkelijk een heerlijke geur in elke kamer van jouw huis. Of je nu ongewenste geuren wilt neutraliseren of een frisse atmosfeer wilt creëren, onze roomsprays bieden de perfecte oplossing.

Roomsprays

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt roomspray? 

Roomspray is een eenvoudige en effectieve manier om een aangename geur in jouw huis te verspreiden. Met slechts één simpele spray kun je direct een frisse en geurige sfeer creëren. Onze roomsprays zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige geurige oliën die in een fijne mist worden verneveld. Deze mist verspreidt zich snel door de kamer en laat een langdurige geur achter. Je kunt de intensiteit van de geur eenvoudig aanpassen door meer of minder sprays te gebruiken, waardoor je altijd de gewenste geurbeleving kunt creëren.

De lekkerste roomsprays koop je bij DKW Woonvision

Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide selectie van de lekkerste roomsprays om jouw huis te verfrissen. Of je nu houdt van bloemige aroma's, verkwikkende citrusgeuren, rustgevende lavendel of exotische geuren, we hebben voor elk wat wils. Onze roomsprays worden vervaardigd door gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Al onze roomsprays zijn zorgvuldig geselecteerd om jou de ultieme geurbeleving te bieden.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op