Geurstokjes

Bij DKW Woonvision bieden we een breed assortiment geurstokjes waarmee je op een eenvoudige en stijlvolle manier een heerlijke geur in jouw huis kunt creëren.

Geurstokjes

39 producten

Van hoog naar laag sorteren

39 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de magie van geurstokjes

Geurstokjes zijn gebaseerd op een eenvoudig maar effectief principe. De stokjes worden in geurolie geplaatst en verspreiden geleidelijk aan de geur in de omgeving. Deze langdurige en subtiele geurverspreiding maakt geurstokjes een populaire keuze voor het creëren van een aangename geur in huis. Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide collectie geurstokjes in verschillende varianten, zodat je de geuren kunt kiezen die het beste bij jouw voorkeur passen.

Geniet langdurig van je geurstokjes

Onze geurstokjes zijn zo ontworpen dat ze langdurig meegaan. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de intensiteit van de geurverspreiding, kunnen geurstokjes tot enkele maanden meegaan voordat ze opnieuw moeten worden bijgevuld met navulling. Door regelmatig de stokjes om te draaien, kun je de geurintensiteit eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur. Zo kun je altijd genieten van een heerlijke geur in de ruimte.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op