Behanglijm | DKW Woonvision

Met de behanglijm van DKW woonvision maak je van jouw muur een prachtig plaatje! Bestel nu online of kom langs in onze showroom. Let goed op voordat je jouw behang besteld: dit product wordt speciaal voor jou op maat besteld en kan dus niet geretourneerd worden.

Behanglijm | DKW Woonvision

Behanglijm van DKW woonvision: de beste keuze voor jouw behang

Ben je op zoek naar een goede behanglijm voor jouw papier- of vliesbehang? Wil je een lijm die makkelijk aan te brengen is, niet klontert en een sterk resultaat geeft? Dan is de behanglijm van DKW woonvision de beste keuze voor jou! De behanglijm van DKW woonvision is een kant en klare lijm die je direct kunt gebruiken. Je hoeft geen water toe te voegen of te mengen. Je kunt de lijm eenvoudig met een roller of kwast op de muur of het behang aanbrengen. De lijm is geschikt voor alle soorten papier- en vliesbehang, zoals vinyl behang, glasvezelbehang, fotobehang en meer.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op