Traditional Paint High Gloss

De hoogglans lak is chique, tijdloos en straalt klasse uit. De lakken van Pure & Original zijn van zeer hoge kwaliteit en perfect toe te passen op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, muren, radiatoren, PVC en metaal zowel binnen als buiten.

Let goed op voordat je verf besteld: dit product wordt speciaal voor jou gemengd en kan dus niet geretourneerd worden. Kies dus zorgvuldig de kleur uit voordat je besteld!

Traditional Paint High Gloss

186 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

186 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Traditional Paint - High Gloss

De Traditional Paint hoogglans lak is chique, tijdloos en straalt klasse uit. Deze lak van Pure & Original is van zeer hoge kwaliteit en perfect toe te passen op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, muren, radiatoren, PVC en metaal zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft de lak een hoog dekvermogen met een mooie vloei. Het is ideaal in gebruik: Zeer goede vocht weerstand, slijtvast, schrobvast, krasvast en hyper afwasbaar. Breng de lak gemakkelijk aan met een ronde- of platte kwast of roller (type roller: vilten roller voor watergedragen lak). De lak is toepasbaar voor zowel binnen als buiten.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op