Traditional Paint High Gloss

De hoogglans lak is chique, tijdloos en straalt klasse uit. De lakken van Pure & Original zijn van zeer hoge kwaliteit en perfect toe te passen op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, muren, radiatoren, PVC en metaal zowel binnen als buiten.

Let goed op voordat je verf besteld: dit product wordt speciaal voor jou gemengd en kan dus niet geretourneerd worden. Kies dus zorgvuldig de kleur uit voordat je besteld!

Traditional Paint High Gloss

193 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

193 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pure & Original Traditional Paint - High Gloss

De Traditional Paint hoogglans lak is chique, tijdloos en straalt klasse uit. Deze lak van Pure & Original is van zeer hoge kwaliteit en perfect toe te passen op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, muren, radiatoren, PVC en metaal zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft de lak een hoog dekvermogen met een mooie vloei. Het is ideaal in gebruik: Zeer goede vocht weerstand, slijtvast, schrobvast, krasvast en hyper afwasbaar. Breng de lak gemakkelijk aan met een ronde- of platte kwast of roller (type roller: vilten roller voor watergedragen lak). De lak is toepasbaar voor zowel binnen als buiten.

Hoogglans lak voor binnen en buiten

Hoogglans lak wordt voornamelijk buiten toegepast, maar de Traditional Paint High Gloss is ook prima binnen te gebruiken. Zo schilder je zowel kozijnen buiten als binnen in dezelfde kleur. Geen gedoe met verschillende potten en kleurafwijkingen, gemakkelijk 1 pot voor alle binnen én buiten schilderwerkzaamheden. 

Gebruik in de badkamer en keuken

De Traditional Paint High Gloss hoogglans lak is zeer geschikt om toe te passen in de keuken en badkamer. De lak is watervast en kan dus gemakkelijk worden afgenomen met een vochtig doekje. Zo schilder je eenvoudig je (keuken)kasten in een mooie kleur. Gemakkelijk in onderhoud en supersterk.

Hittebestendige hoogglans lak

Traditional Paint High Gloss is hittebestendig tot 150°C. Let op: Hitte kan vergeling versterken. Perfect om een radiator in dezelfde kleur te schilderen als de muur zodat deze wegvalt, en voor een rustig geheel zorgt.

Traditional Paint High Gloss aanbrengen

Traditional Paint High Gloss voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot milieu, duurzaamheid en gebruikersgemak. Zo is deze hoogglans lak zeer laag in VOS, heeft het een hoge mate van krasvastheid, slijtvastheid en is zeer handvetresistent. Dit laatste is met name fijn wanneer je de lak gebruikt om deuren, kasten en trapleuningen te schilderen. Volg dit stappenplan om de hoogglans lak op professionele wijze aan te brengen:

Stap 1: Voorbereiding

Een succesvolle klus begint met een grondige voorbereiding. Reinig de te schilderen oppervlakken goed om ze vrij van vuil en vet te maken. Gebruik Super Cleaner van Pure & Original voor een optimale schoonmaakbasis, essentieel voor een sterke hechting van de lak.

Stap 2: Primer Aanbrengen

Pas de Traditional OmniPrim van Pure & Original toe voor de beste hechtingsresultaten. Deze primer zorgt niet alleen voor een goede vloei van de lak maar ook voor verbeterde dekking, essentieel voor het verkrijgen van een strakke, hoogglans afwerking.

Stap 3: Lak Aanbrengen

Breng de Traditional Paint High Gloss aan met een kwast, roller of airless spuitsysteem, afhankelijk van het te schilderen oppervlak. Deze veelzijdige lak biedt een glanzende afwerking die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, en staat garant voor een duurzaam en esthetisch resultaat.

Stap 4: Reiniging en Onderhoud

De High Gloss lak is water- en hittebestendig tot 150°C, ideaal voor keukens, badkamers, en radiatoren. De verf is boveniden eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Deze lak maakt onderhoud een fluitje van een cent en zorgt voor een langdurig stralende afwerking.

Lees meer over het aanbrengen van Traditional Paint High Gloss

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op