Kaarsenhouders en waxinelichthouders

Op zoek naar de perfecte kaarsen- en waxinelichthouders om de juiste sfeer te creëren in jouw huis? Ontdek onze uitgebreide collectie!

Kaarsenhouders en waxinelichthouders

293 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

293 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Creëer sfeer met een kaarsen- of waxinelichthouder 

Kaarsenhouders en waxinelichthouders. Ze zijn niet weg te denken uit onze keuken, woonkamer of slaapkamer. Échte sfeermakers, met een warm en gezellig lichtje. Je voelt je gelijk welkom en thuis als er kaarsjes branden in een knappe houder! Een robuuste kandelaar met dinerkaarsen voor jouw speciale etentje of een dienblad met glazen waxinelichtjes voor een avondje bankhangen. Er is altijd wel een reden om een kaarsje te branden!

Ruim aanbod kaarsenhouders

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment kaarsen- en waxinehouders die aan al jouw verwachtingen voldoen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kaarsenhouder om jouw diner bij kaarslicht speciaal te maken, of een set waxinelichthouders om een gezellige sfeer te creëren tijdens een ontspannen avond, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw ruimte te verfraaien met warmte en licht.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op