Pure & Original verf

Pure & Original is een Nederlands verfmerk met keuze uit honderden kleuren. Daarmee is er altijd wel een kleur die mooi aansluit bij jouw wensen. Wij hebben alle soorten verf op voorraad, dus we kunnen deze ter plekke voor je mengen. Of bestel de verf van Pure & Original online. Let wel op, de kleur kan heel anders lijken op een beeldscherm! Wil je zeker weten dat je voor de goede kleur gaat, zoek dan even voor inspiratiefoto’s op internet, of kom langs bij ons in de winkel voor een verfstaal.

Let goed op voordat je verf besteld: dit product wordt speciaal voor jou gemengd en kan dus niet geretourneerd worden. Kies dus zorgvuldig de kleur uit!

Pure & Original verf

1809 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1809 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op