Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt.

Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken! Meubelen, decoratie, verlichting of verf, wij informeren je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Je bent dan ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek of advies.

In Oldebroek hebben wij een grote showroom, waar de leukste spullen staan gepresenteerd in verschillende sfeerhoeken. Met meer dan 3000m² is er altijd wat leuks te vinden voor iedereen.

Heb je online iets leuks gevonden? Dan hoef je niet lang te wachten. Veel van onze producten hebben wij op voorraad, dus voordat je het weet kun je genieten van je nieuwe aanwinst.


Openingstijden

Maandag: 13:30 – 18:00

Dinsdag: 09:30 – 18:00

Woensdag 09:30 – 18:00

Donderdag 09:30 – 18:00

Vrijdag: 09:30 – 21:00

Zaterdag 09:30 – 17:00

Wij zijn geopend van maandag(middag) tot en met zaterdag. Op feestdagen kunnen wij afwijkende openingstijden hebben, deze kun je altijd terug vinden op onze social media kanalen.