Fresco blokkwast

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 20,95
SKU
Fresco blokkwast
Op voorraad
Gegevens

Pure & Original Blokborstel Fresco Pro

De kast heeft lange haren waardoor deze erg geschikt is voor het aanbrengen van de Fresco kalkverf. Dit zorgt ervoor dat de verf geen aanzet lijnen krijgt, maar een mooie overgang tussen de kleur nuances. 

 

Goed te gebruiken voor alle muurverf van Pure & Original. Ook voor het aanbrengen van de Marrakech verf in combinatie met een roller of spatel. 

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting3x12
Afmeting beschrijvingBxDxH
MateriaalHout
KleurBruin
Aanbevolen onderhoudReinigen met water
PostNL pakket mogelijkJa
Over Pure & Original

Als internationaal merk staan wij voor de beste kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen en alleen de beste materialen worden gebruikt. Al onze producten zijn op waterbasis en gekleurd met natuurlijke pigmenten. Onze verven hebben de laagste VOC-niveaus die mogelijk zijn, zelfs sommige zijn helemaal VOC vrij. Ethisch geproduceerd in België en voldoen aan hoge kwaliteitsniveaus, met de kleinste ecologische voetafdruk in gedachten. U hoeft zich geen zorgen te maken, wetende dat onze verf bijdraagt aan een positief binnenklimaat, veilig is voor de lucht die u inademt, veilig voor uw gezin en geschikt voor gevoelige gebruikers en mensen met een allergie.

Naar Pure & Original collectie
Ga je voor dit product?
Fresco blokkwast
3x12
€ 20,95
Fresco blokkwast