VERZENDEN EN BEZORGEN


 

VERZENDEN DECORATIE 


Voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Artikelen die voorradig zijn, en per PostNL pakket verzonden kunnen worden, versturen wij dezelfde dag nog, mits voor 15:00 besteld. In dat geval zul je je bestelling de volgende dag nog in huis hebben. 

Wij hanteren de tarieven van PostNL binnen Nederland:

- Brievenbuspakje €2,95
- Pakket t/m 10 kilo €5,95
- Afwijkend van standaard pakket (gewicht of grootte) €8,95
  

MEUBELS LATEN BEZORGEN


Is een artikel te groot voor een PostNL pakketje, dan wordt dit aangegeven tijdens het afrekenen als DKW bezorgservice. Wij hebben hier een eigen transportbus voor. Het kan dan zijn dat je iets langer moet wachten op je bestelling, maar hierover ontvang je dan bericht. De bestelling wordt bezorgd door heel Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd). Na een bestelling van een meubel (op de website of in onze winkel) ontvang je van ons een bevestiging. Wij bellen je daarna op om samen een afspraak te maken voor de levering. 

Meubels laten bezorgen in België of Duitsland is mogelijk, hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.
Meer weten? Stuur ons een mail voor meer info.

Bestel je een artikel dat niet op voorraad is? Dan ontvang je van ons een bericht zodra het product binnen is, en dan wordt er dan een leverafspraak met je gemaakt. 

ZELF AFHALEN VAN MEUBEL OF ACCESSOIRES


Natuurlijk is het ook mogelijk het artikel of meubel zelf op te halen. Dit kan bij onze winkel in Oldebroek. Geef even aan bij je bestelling dat je het op wil halen, en we zullen telefonisch contact met je opnemen om een ophaalafspraak te maken. Kijk- en ophaalafspraken kunnen gepland worden tijdens onze openingstijden.  

WECYCLE, JIJ OOK?


Wij geven om het milieu! Wij recyclen daarom onze dozen en verpakkingsmaterialen, ook voor jóuw pakketje. Het kan dus zijn dat de verpakking iets te groot is of er minder mooi uitziet. Dit doet echter niets af van de inhoud van je pakketje!