Woonaccessoires

Bij DKW Woonvision helpen we je graag om van je huis een stijlvolle en gezellige plek te maken. Ontdek onze woonaccessoires en laat je inspireren!

Woonaccessoires

3010 producten

Van hoog naar laag sorteren

3010 producten

Van hoog naar laag sorteren

Huisparfum

Breng een heerlijke geur in je huis met de verfijnde collectie huisparfums van DKW Woonvision. Onze huisparfums zijn zorgvuldig samengesteld om je interieur te verrijken met heerlijke aroma's en een aangename sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een warme en knusse geur voor de wintermaanden, een frisse geur voor de lente, of een ontspannende en rustgevende geur voor de slaapkamer, wij hebben de perfecte huisparfum voor elke gelegenheid en ruimte.

Kaarsen

Bij DKW Woonvision bieden we een uitgebreide collectie kaarsen die je interieur omtoveren tot een oase van warmte en sfeer. Of je nu op zoek bent naar romantische verlichting voor een intiem diner, een kalmerende gloed tijdens een ontspannen avondje op de bank, of gewoon een vleugje gezelligheid in elke kamer, onze kaarsen zijn de perfecte keuze. Ontdek onze diverse selectie kaarsen in verschillende vormen, maten en geuren en maak je interieur helemaal compleet met onze kaarsenhouders en -standaarden. 

Kussens & plaids

Voeg comfort en persoonlijkheid toe aan je interieur met onze collectie kussens en plaids. Of je nu op zoek bent naar een aantal decoratieve kussens om je bank op te fleuren of een plaid om gezellig onder te kruipen tijdens koude avonden, wij hebben de perfecte opties voor jou. Kies uit een verscheidenheid aan kleuren, texturen en patronen om de perfecte combinatie te vinden die past bij jouw interieurstijl. 

Vazen & Potten

Breng de natuur naar binnen met onze prachtige collectie vazen en potten. Presenteer je favoriete bloemen en planten op een stijlvolle manier en geef je interieur een frisse uitstraling. Onze vazen en potten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en materialen, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen om de juiste uitstraling te creëren. Kies uit strakke en moderne vormen voor een eigentijdse look, of ga voor organische en rustieke designs voor een meer natuurlijke uitstraling. Onze vazen en potten zijn bovendien niet alleen geschikt voor het tonen van bloemen, maar kunnen ook op zichzelf staande kunstwerken zijn.

Klokken

Hou de tijd in stijl bij met onze prachtige collectie klokken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke wandklok voor in de woonkamer of een unieke designklok als eyecatcher in de hal, bij DKW Woonvision hebben we klokken in verschillende stijlen en vormen. Naast het functionele aspect voegen klokken ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Kies uit onze diverse collectie en vind de klok die perfect past bij jouw smaak en interieurstijl.

Spiegels

Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en stijlen, zodat je de ideale keuze kunt maken die past bij jouw interieur. Ga voor een minimalistische, strakke rand voor een eigentijdse uitstraling, of kies voor een sierlijke en gedetailleerde lijst voor een klassieke touch. Met een breed scala aan ontwerpen kun je jouw interieur een geheel nieuwe dimensie geven.

Wandhangers & Wandrekken

Geef je muren een artistiek tintje met onze wandhangers en wandrekken. Deze decoratieve accessoires bieden een geweldige manier om je persoonlijkheid en stijl te uiten. Plaats boeken, planten en andere voorwerpen op wandrekken voor een unieke en persoonlijke galerij in je huis. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je muur een artistiek statement.

Vloerkleden

Onze prachtige vloerkleden voegen comfort, warmte en stijl toe aan je interieur. Of je nu kiest voor een origineel tapijt voor een gezellige sfeer in de woonkamer of een trendy Rotan kleed voor een natuurlijke uitstraling in de slaapkamer, onze vloerkleden maken van elke ruimte een knusse en stijlvolle plek. Ontdek onze diverse collectie en vind het perfecte vloerkleed dat jouw interieur compleet maakt.

Kunstbloemen & kunstplanten

Fleur je huis op met kunstbloemen en -planten van DKW Woonvision! Geef elke ruimte een boost met onze kleurrijke nepbloemstukken of voeg wat groen toe met kunstplanten. Hier draait het om de looks zonder gedoe, dus geen zorgen over water geven of verwelking. Ontdek onze nepbloemen en -planten in verschillende kleuren en vormen. Geef je huis een natuurlijke touch zonder het budget te breken, met onze budgetvriendelijke collectie.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op