Status DKW

Wat zijn onze maatregelen?


Update 14-9-2020:

Door werkzaamheden aan het fietspad kan het zijn dat de winkel minder makkelijk te bereiken is. Mochten de parkeerplaatsen voor de winkel niet toegankelijk zijn dan is het mogelijk om achter de winkel te parkeren! Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons online shoppen, kijk gerust tussen de duizenden producten die wij op onze webshop hebben!

Update 7-9-2020:

Wegens grote drukte op vrijdagavond en zaterdag is er de kans aanwezig dat we met een deurbeleid werken. Dit houd in dat de mogelijkheid bestaat dat u even buiten moet wachten! Wilt u rustig even kijken naar meubelen of decoraties? We adviseren dan om op een andere dag te komen. Vragen over ons coronabeleid? Neem gerust contact met ons op! 

Beste klant van DKW Woonvision, 

Veiligheid van onze klanten en collega’s staat in onze winkel op de eerste plaats en we snappen dat de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus (COVID-19) voor onzekerheid zorgen. Het is een spannende tijd en de maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus te bestrijden zijn ingrijpend. We nemen onze verantwoordelijkheid en kiezen daarom voor passende maatregelen in onze winkel.

Openingstijden

Onze winkel blijft gewoon open zoals je van ons gewend bent. We hebben tot nu toe ook nog geen aangepaste winkeltijden. Uiteraard letten we goed op de hygiëne en hanteren we een deurbeleid met een maximaal aantal mensen in de winkel.

Hygiene

Er wordt in de winkel extra zorg besteed aan hygiëne. Zo worden contactpunten als deurklinken, kassa´s en pinautomaten regelmatig schoongemaakt.  

Transport / Afspraak

Je zult ook merken dat onze bezorgers je geen hand geven wanneer je bestelling wordt geleverd en ze zullen een gepaste afstand bewaren. De leveringen van bestellingen die je hebt geplaatst in onze winkels of webshop worden gewoon uitgevoerd. Heb je een 3D-afspraak met ons, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Afstand

We hebben onze collega’s in de winkel gevraagd om afstand te bewaren en vragen jou om deze maatregel te respecteren tijdens een bezoek aan DKW Woonvision. Probeer ook voldoende afstand (1,5 meter) van andere klanten te houden. Ook zullen we het waarderen als u liever met de pin of contactloos betaald in plaats van contant geld.

Desinfectie

Bij onze winkel vind je desinfecterende gels, zowel bij de ingang en op de toiletten, we raden je aan om hier gebruik van te maken.

Klachten

We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je (lichte) klachten hebt die zouden kunnen duiden op het coronavirus. Natuurlijk kun je bij ons altijd terecht in onze webshop die dagelijks bijgewerkt wordt met de nieuwste producten. Daarnaast staat onze klantenservice ook in deze chaotische periode voor je klaar.

Wij bij DKW Woonvision wensen iedereen die getroffen wordt door het virus veel beterschap en sterkte de komende tijd.