Status DKW

Wat zijn onze maatregelen?


Update 16-10

Wegens grote drukte op vrijdagavond en zaterdag is er de kans aanwezig dat we met een deurbeleid werken. Dit houd in dat de mogelijkheid bestaat dat je even buiten moet wachten! Wilt je rustig even kijken naar meubelen of decoraties? We adviseren je om op een andere dag te komen. Vragen over ons coronabeleid? Neem gerust contact met ons op! 

- Winkelmandjes zijn verplicht.

- Mondkapjes zijn (nog) niet verplicht.

Beste klant van DKW Woonvision, 

Veiligheid van onze klanten en collega’s staat in onze winkel op de eerste plaats en we snappen dat de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus (COVID-19) voor onzekerheid zorgen. Het is een spannende tijd en de maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus te bestrijden zijn ingrijpend. We nemen onze verantwoordelijkheid en kiezen daarom voor passende maatregelen in onze winkel.

Openingstijden

Onze winkel blijft open zoals je van ons gewend bent. Wel wordt onze koopavond wat korter, namelijk tot 20:00 uur in plaats van 21:00 uur. Verder blijven de openingstijden hetzelfde. Uiteraard letten we goed op de hygiëne en hanteren we een deurbeleid met een maximaal aantal mensen in de winkel.

Hygiene

Er wordt in de winkel extra zorg besteed aan hygiëne. Zo worden contactpunten als deurklinken, kassa´s en pinautomaten regelmatig schoongemaakt. Bij de mandjes staat extra desinfectie spray, en ook bij de ingang kun je je handen ontsmetten. 

Transport / Afspraak

Je zult ook merken dat onze bezorgers je geen hand geven wanneer je bestelling wordt geleverd en ze zullen een gepaste afstand bewaren. De leveringen van bestellingen die je hebt geplaatst in onze winkels of webshop worden gewoon uitgevoerd. 

Afstand

We hebben onze collega’s in de winkel gevraagd om afstand te bewaren en vragen jou om deze maatregel te respecteren tijdens een bezoek aan DKW Woonvision. Probeer ook voldoende afstand (1,5 meter) van andere klanten te houden. Ook zullen we het waarderen als u liever met de pin of contactloos betaald in plaats van contant geld. 

Klachten

We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je (lichte) klachten hebt die zouden kunnen duiden op het coronavirus. Natuurlijk kun je bij ons altijd terecht in onze webshop die dagelijks bijgewerkt wordt met de nieuwste producten. Daarnaast staat onze klantenservice ook in deze chaotische periode voor je klaar.

Wij bij DKW Woonvision wensen iedereen die getroffen wordt door het virus veel beterschap en sterkte de komende tijd.