Ontwerp je eigen bed

Bij DKW Woonvision geloven we dat jouw slaapkamer een persoonlijke en unieke ruimte moet zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om je eigen bed samen te stellen!

Ontwerp je eigen bed

1 producten

Van hoog naar laag sorteren

1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stel je eigen bed samen

Bij DKW Woonvision streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen als het gaat om het samenstellen van je eigen bed. Met ons uitgebreide assortiment aan bedframes, hoofdborden, matrassen en andere accessoires kun je eindeloos combineren om het bed van je dromen te creëren. Kom je er niet helemaal uit? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te begeleiden bij het samenstellen van je eigen bed. We adviseren je graag over de verschillende opties, materialen en combinaties die beschikbaar zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw ontworpen bed voldoet aan al je verwachtingen en past bij jouw slaapbehoeften.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op