Maison Berger Huisparfum Hibiscus Love

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 15,95
SKU
Maison Berger Huisparfum Hibiscus Love
Kies een optie
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

De Lampe Berger Amour d'Hibiscus, ofwel Hibiscus Love, draait vooral om de bloemige geur van hibiscus. De ondertonen van de geur zijn heerlijk fruitig, waardoor deze parfum perfect is voor de zomer. 


Hoe werkt de geurbrander van Maison Berger?

Het Maison Berger geursysteem is anders dan alle andere geursystemen! De unieke lont van de katalytische branders van dit Franse merk zorgt ervoor dat de binnenlucht niet alleen geparfumeerd wordt, maar ook intensief wordt gezuiverd. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is, dit geursysteem zorgt ervoor dat jij alle nare geurtjes kwijtraakt, van kook- tot rook- tot huisdierluchtjes. En daar komt ook nog eens bij dat deze geurbrander makkelijk in gebruik is. Na het vullen van de brander met een huisparfum naar keuze, kun je het steentje aansteken. Deze lont laat je 2 à 3 minuten branden, en daarna kun je 'm uitblazen. Vanaf nu wordt de brander in werking gezet, en zul je de parfum gaan ruiken door de olie die vrijkomt. Je ruimte zal snel gevuld worden met de geur die je hebt uitgekozen, en tegelijkertijd worden alle nare luchtjes weggehaald! Afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de oliebrander van Lampe Berger staat, laat je de brander openstaan tot 20 à 30 minuten. Hierna kan de dichte dop er weer op, en zal de geurlamp stoppen met verbruiken, maar de geur blijft voorlopig nog wel even hangen!

Meer informatie
Meer informatie
AfmetingVerschillende hoeveelheden
Afmeting beschrijvingBxDxH
KleurRoze
Aanbevolen onderhoudZie productinformatie
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

<p>Maison Berger (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Lampe Berger biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!</p>

Naar Maison Berger collectie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Ga je voor dit product?
Maison Berger Huisparfum Hibiscus Love
Verschillende hoeveelheden
€ 15,95
Maison Berger Huisparfum Hibiscus Love