Maison Berger Geurbrander Giftset Ovaal

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 42,50
SKU
Maison Berger Geurbrander Giftset Ovaal
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

De Lampe Berger geurbrander heeft een uniek systeem dat niet alleen een lekkere geur verspreid, maar ook bacteriën en ongewenste luchtjes zuivert. Ben je nieuwsgierig geworden naar het geursysteem Maison Berger, maar weet je niet wat je precies moet hebben? Dit pakketje is ideaal als starterspakket om cadeau te geven aan je vrienden, familie, of gewoon aan jezelf! Het pakketje is helemaal compleet om zelf het gemak en de werking van dit geursysteem te ervaren. Naast de ovale, doorzichtige geurbrander vind je in de geschenkverpakking ook twee huisparfums van 250 milliliter. De twee flacons bevatten de geuren neutraal en het frisse Ocean Breeze. Ook krijg je in deze startersset alles wat je nodig hebt voor het gebruik van de brander, zoals een lont, een zilverkleurige afsluitdop en sierdop en een trechter.


Hoe werkt de geurbrander van Maison Berger?

Het Maison Berger geursysteem is anders dan alle andere geursystemen! De unieke lont van de katalytische branders van dit Franse merk zorgt ervoor dat de binnenlucht niet alleen geparfumeerd wordt, maar ook intensief wordt gezuiverd. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is, dit geursysteem zorgt ervoor dat jij alle nare geurtjes kwijtraakt, van kook- tot rook- tot huisdierluchtjes. En daar komt ook nog eens bij dat deze geurbrander makkelijk in gebruik is. Na het vullen van de brander met een huisparfum naar keuze, kun je het steentje aansteken. Deze lont laat je 2 à 3 minuten branden, en daarna kun je 'm uitblazen. Vanaf nu wordt de brander in werking gezet, en zul je de parfum gaan ruiken door de olie die vrijkomt. Je ruimte zal snel gevuld worden met de geur die je hebt uitgekozen, en tegelijkertijd worden alle nare luchtjes weggehaald! Afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de oliebrander van Lampe Berger staat, laat je de brander openstaan tot 20 à 30 minuten. Hierna kan de dichte dop er weer op, en zal de geurlamp stoppen met verbruiken, maar de geur blijft voorlopig nog wel even hangen!

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 17x11x11 cm
Afmeting beschrijvingBxDxH
KleurWit
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

Maison Berger (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Lampe Berger biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!

Naar Maison Berger collectie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Ga je voor dit product?
Maison Berger Geurbrander Giftset Ovaal
Basisset geursysteem
€ 42,50
Maison Berger Geurbrander Giftset Ovaal