Kerst

Bij DKW Woonvision geloven we dat kerst een speciale tijd is die in het teken moet staan van gezelligheid, warmte en magie. Met onze kerstartikelen haal je dit gevoel in huis!

Kerst

388 producten

Van hoog naar laag sorteren

388 producten

Van hoog naar laag sorteren

Alles voor kerst

Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreid assortiment kerstartikelen samengesteld, zodat je precies kunt vinden wat bij jouw stijl past. Of je nu op zoek bent naar traditionele kerstversieringen, eigentijdse kerstverlichting, of een decoratieve kerstboom, ons ruime aanbod biedt talloze opties om jouw dromen waar te maken. Ontdek ons assortiment en maak van jouw kerst een onvergetelijke ervaring.

Kerstballen 

Kerstballen zijn onmisbare decoratieve elementen tijdens de feestdagen. Bij ons vind je een uitgebreide selectie kerstballen in verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Van glanzende klassiekers tot unieke, handgemaakte ornamenten, onze kerstballen voegen een vleugje glans toe aan jouw boom.

Kerstdecoratie

Laat je creativiteit de vrije loop met onze kerstdecoratie. Van prachtige tafelstukken tot elegante slingers, onze decoraties zijn ontworpen om jouw huis te vullen met een betoverende kerstsfeer. Voeg persoonlijke accenten toe met onze decoratieve details en maak indruk op jouw gasten.

Kerstverlichting

Breng de magie van kerst tot leven met onze kerstverlichting. Of je nu op zoek bent naar warme witte lichten, kleurrijke LED's of draadverlichting, wij hebben de perfecte verlichting om jouw huis te laten schitteren. Versier jouw boom, ramen en interieur met onze prachtige kerstverlichting.

Kerstbomen

Een kerstboom is natuurlijk het middelpunt van al jouw kerstversiering. Ben je dit jaar niet op zoek naar een standaard boom, maar naar een echte eyecatcher?  Ontdek dan onze collectie met decoratieve kerstbomen. Kies de perfecte maat en stijl voor jouw ruimte en decoreer met kerstballen, lichten en decoraties om een adembenemende boom te creëren.

Jouw betoverende kerst begint bij DKW Woonvision!

Met de kerstcollectie van DKW Woonvision creëer je een betoverende kerst in huis. Breng warmte, vreugde en elegantie in jouw interieur met onze prachtige decoraties en accessoires. Laat de feestdagen beginnen, vrolijk kerstfeest!

 

Meer gezelligheid in je huis vind je hier

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op