Kerstballen

Maak jouw feestdagen onvergetelijk met onze uitgebreide collectie kerstballen!

Kerstballen

246 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

246 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kerstballen in alle soorten en maten

Ontdek onze uitgebreide verzameling kerstballen in alle denkbare vormen, kleuren en maten. Van traditionele ronde ballen tot opvallende ontwerpen, onze kerstballen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen om bij jouw decor te passen. Kies uit glanzende, matte, of zelfs doorzichtige ballen om een persoonlijk tintje aan jouw boom toe te voegen.

Kerst ornamenten & boomhangers

Onze collectie kerstballen bestaat niet alleen uit klassieke kerstballen. Ontdek al onze kerst ornamenten, waaronder, fonkelende sterren, en prachtige sneeuwvlokken. Deze ornamenten zijn perfect om jouw boom en interieur te verfraaien, en ze voegen een vleugje magie toe aan jouw kerst.

Kerstballen met print

Voeg een persoonlijk accent toe aan jouw kerstboom, met onze kerstballen met print. Kies uit een verscheidenheid aan ontwerpen, van traditionele kersttaferelen tot eigentijdse patronen. Onze bedrukte kerstballen brengen jouw persoonlijke stijl en herinneringen tot leven in jouw feestelijke decor.

Glazen kerstballen

Glazen kerstballen zijn een tijdloos symbool van kerst. Deze met de hand vervaardigde meesterwerken stralen elegantie en vakmanschap uit. Onze glazen kerstballen zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren en stijlen, en ze brengen een vleugje traditie en klasse in jouw Kerstversiering.

Creëer een betoverende kerst met onze kerstballen

Bij DKW Woonvision nodigen we je uit om jouw Kerstviering te verrijken met onze prachtige kerstballen. Of je nu kiest voor klassieke stijlen, gedurfde prints, of glazen kunstwerken, onze kerstballen zijn ontworpen om jouw vakantieseizoen te laten schitteren. Ontdek onze collectie en geef jouw kerst een glansrijk begin.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op