INTERIEURADVIES

Een andere sfeer in huis, of ga je binnenkort verhuizen? Vind jij het lastig om keuzes te maken? Bij DKW Woonvision geven wij interieuradvies op maat. Wil je jouw huis veranderen, maar weet je niet precies hoe je de ruimte het beste kan benutten? Bij DKW Woonvision kunnen wij je hierover adviseren. Niet alleen kunnen wij je passend kleur en materiaal advies geven, het is ook mogelijk om een 3D tekening te maken van jouw woonkamer. Met behulp van deze tekening worden jouw ideeën werkelijkheid, zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Als je gebruik wil maken van het interieuradvies met 3D tekening, vragen we je van te voren contact op te nemen voor een afspraak.  

Wil je graag gratis advies van een specialist om samen de juiste kleur en verf keuzes te maken? Een goed gekozen kleur verrijkt jouw woning. Wij beschikken bij DKW Woonvision ook over kleur- en verfkennis. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de winkel om samen de perfecte kleur te vinden! Je kunt vrijblijvend contact opnemen met ons.

PROJECTEN


Van kleine huiskamers tot grote bedrijfspanden: wij kunnen van elke ruimte een sfeervolle plek maken, op basis van jouw eigen wensen en voorkeuren. Voor zowel grote als kleine projecten ben je bij ons aan het juiste adres! 

Op basis van jouw wensen kunnen we een 3D schets maken om je een idee te geven van hoe de ruimte eruit komt te zien. Zodra alle spullen dan binnen zijn, komt een stylingteam bij je langs om de spullen neer te zetten en de ruimte helemaal van top tot teen in te richten. Wij zorgen ervoor dat het hele plaatje compleet is. 

Heb je interesse in onze hulp, mail (dkw@kleinwinst.nl) of bel (0525-633707) dan gerust voor vrijblijvende informatie. 

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van projecten die we zoal hebben gedaan. 

INTERIEURPROJECT HOUTSKOOL GRILL BOSPORUS

Vandaag mochten we weer een super leuke make-over geven aan het houtskool grill restaurant Bosporus in Zwolle! Laat je verrassen door de traditionele en authentieke smaken en geuren in deze Turkse keuken. Bosporus bereidt heerlijke Turkse gerechten op de houtskool grill met traditionele Turkse toetjes achteraf. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie het eindresultaat vinden! 

INTERIEURPROJECT BIJ MAARTEN IN HET KOETSHUIS

Nóg een project waar we heel trots op zijn! In het voorjaar van 2020 hebben wij dit prachtige restaurant bij Kasteel de Cannenburch mogen inrichten. Het resultaat mag er zijn! De combinatie van de prachtige uitstraling van het gebouw zelf, met de eigentijdse kleuren en meubelen van DKW Woonvision maakt het geheel tot een uniek plaatje!  

INTERIEURPROJECT GRAND CAFE EFES

We hebben een tijd geleden de benedenverdieping van Efes mogen aanpassen. Nu was ook de bovenverdieping aan de beurt. In deze video zie je het hele proces van de make-over!

Wil jij dit nou ook realiseren in je restaurant, lunchroom of bar? Je kunt ons altijd mailen of bellen!

INTERIEURPROJECT DE PASTORIE

De komende maanden zullen wij je op de hoogte gaan houden van een heel tof interieurproject, namelijk… de restauratie en inrichting van een oude pastorie in het centrum van Oldebroek!

Dit is de ultieme kans om elke kamer te veranderen in een pareltje. Bekijk gauw deel 1 en 2 van deze serie!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

E-Mail ons  Bericht via Whatsapp

INTERIEURPROJECT VAKANTIEWONING VROUWENPOLDER

Dit keer een project verder weg voor team DKW! En niet zomaar een project, we mochten een grote vakantiewoning inrichten in Zeeland.

Prachtige cognac banken, een mooie eethoek en sfeervolle decoratie hebben gezorgd voor een sfeer- en stijlvol geheel. Er is gebruik gemaakt van materialen die makkelijk zijn in onderhoud, zodat er zo min mogelijk werk is tijdens het schoonmaken.

Wie wil nou niet in deze prachtige woning vakantie vieren? Bekijk onze stylingvlog voor het resultaat.

INTERIEURPROJECT BRASSERIE SUYD

Weer een super leuke uitdaging voor het DKW styling team! Deze sfeervolle brasserie in Elburg mochten we volledig inrichten met decoratie en stoelen.

Het resultaat is prachtig! Er is gebruik gemaakt van stoel Fez, een praktische en stijlvolle stoel die je makkelijk kan schoonmaken, wat belangrijk is in de horeca.

Er is gemixt met antraciet en olijfgroene stoelen, wat een stoere look geeft aan de brasserie. Het doel was om een botanisch en gezellig geheel te krijgen, wat is gelukt door het gebruik van planten en warme kleuren.

INTERIEURPROJECT WOONBOERDERIJ

Deze woonboerderij was al prachtig van zichzelf, en het was de taak aan het DKW styling team om er een stoere en gezellige touch aan te geven.

Hiervoor is verf van Pure & Original gebruikt, en stoere industriële en leren meubels.

Met groene accenten en metalen items, heeft de boerderij een totaal andere look gekregen. Ook zijn een aantal persoonlijke producten teruggeplaatst, waardoor het interieur heel erg huiselijk voelt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, wat vind jij ervan?

MAKE-OVER WOONKAMER

Tijdens dit project had het stylingteam van DKW Woonvision maar één doel: de woonkamer van deze boerderij omtoveren tot een sfeervolle en stoere ruimte. Dat is gelukt!

Het is een warm en gezellig geheel geworden en door het gebruik van stoere elementen helemaal in de stijl van nu. Tijdens dit project werden wij gevraagd de woonkamer en keuken van een nieuw gekochte stadswoning in te richten.

Hierbij ging het om het complete plaatje: verf, meubelen en decoratie. Samen met een vaste styliste werd er een plan en 3D-tekening gemaakt, wat later werd gerealiseerd door ons styling team.

Het resultaat: een sfeervolle woonkamer en keuken met warme groentinten en een industriële touch.

INRICHTING 'T PESTENGASTHUYS ZWOLLE

't Pestengasthuys in Zwolle kwam bij ons met de vraag of wij de vernieuwde inrichting van hun pand wilden verzorgen. Alle tafels en stoelen moesten vervangen worden, net als een aantal kasten en rekken. Het restaurant zit qua eten in het luxere segment en de gasten blijven hier dan ook gezellig een avond lang tafelen wanneer ze hier gaan dineren.

Hierom was het van belang dat de stoelen comfortabel zitten. Tegelijkertijd moesten ze ook praktisch zijn: makkelijk schoon te houden en gemakkelijk te verschuiven. En uiteraard moesten ze ook nog een mooie uitstraling hebben.

Na verschillende modellen overwogen te hebben zijn we uiteindelijk uitgekomen bij model 233, maar dan speciaal aangepast met een handvat aan de achterkant zodat deze makkelijk te verschuiven is.

Een speciaal ontworpen stoel voor 't Pestengasthuys dus! De tafels en de overige kastjes werden op maat besteld in het teak, zodat het een mooie en warme uitstraling zou hebben.

Al met al is het geheel enorm warm en sfeervol geworden!