Pure & Original Carazzo matte lak

De Carazzo van Pure & Original is een watergedragen lakverf met een matte uitstraling. De lak is geschikt voor binnenshuis, universeel teopasbaar, sterk en slijtvast. Ook bij de donkere mengkleuren is er geen krasgevoeligheid en gaat de lak niet glansen bij schoonmaken. De verf kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden: houten vloeren en trappen, betonnen vloeren (goed voorbereid), meubelen, keukenkasten, binnen deuren en kozijnen. 

 

Voorbereiding 

Voor het beste resultaat, is een goede voorbereiding van groot belang. Het hangt van de ondergrond af welke voorbereiding je nodig hebt. Verwijder alle veuil en los gerakkte verflagen. Als de ongergrond glanst is het verstandig deze eerst mat te schuren. Verwijder vet- vocht- en nicotinevlekken.  

Super cleaner

Het is heel belangrijk dat je ondergrond schoon en vetvrij is. Hiervoor kun je eventueel de Super Cleaner gebruiken van Pure & Original. Dit is een reiniger die alle vuil zonder moeite aanpakt. 

CarazzoPrim

Een watergedragen, transparante primer voor muren, hout, vloeren en het plafond. Toepasbaar op gladde ondergronden en ontwikkeld voor een optimalen hechting van de Carazzo.  

 

Aanbrengen van de Carazzo

Breng de Carazzo verf aan met een ronde of platte kwast, roller of airless. Verdunning van de verf is niet nodig. Zorg dat je niet in direct zonlicht schilderd en altijd van een droog oppervlak naar een nat, reeds geschilderd, oppervlak.  

 

Kijk voor meer informatie over deze Licetto ook op de website van Pure & Original