WoodWick Candle Cashmere

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 11,90
SKU
WoodWick Candle Cashmere
Kies een optie
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

De geur van een verrukkelijke combinatie van geurnoten, waaronder Sandalhout, Tonkaboon en kweepeer.


De WoodWick-kaars heeft een natuurlijke lont gemaakt van organisch hout om het rustgevende geluid van een knetterend vuur met een uitzonderlijke geur te creëren.

 

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je WoodWick Candle geurkaars, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 • Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding en het pool* resultaat laat je de kaarsen 3 tot 4uur branden.
 • Voor een beter resultaat moet de lont regelmatig getrimd worden. zorg dat de lont altijd 0,5 cm boven de kaars uitsteekt.
 • Hoe je de WoodWick lint trimt ? Laat de soja volledig stollen, tik zachtjes tegen het lontje aan en het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de gewenste lengte. Vergeet niet om de restjes lont te verwijderen.
 • Voorkom dat een kaars gaat tunnelen**. Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Mogelijk kan de lont hierdoor 'kopje onder' gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.
 • Plaats de deksel pas weer op de kaars nadat de kaars uitgeblazen is en de sojawas is afgekoeld en gestold.
 • Gebruik het dekseltje als onderzetter voor de brandende WoodWick kaars. Hiermee voorkom je dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

* Pool/Poolen: Is het volledig vloeibaar worden van de soja tot aan het glas. Bij correcte wijze van het branden van de kaars zal de bovenste laag van de soja volledig vloeibaar worden tot aan het glas, in andere gevallen zal er een rand van soja tegen het glas blijven.
** Tunnelen: Dit gebeurt wanneer de kaars niet correct wordt gebrand. De lont zal naar beneden branden en een soort tunnnel maken in de sojawas. Er blijft dus een vaste ring van soja aan de rand kleven.


De WoodWick kaarsen zijn er in verschillende afmetingen. Bij elke afmeting hoort een verschillend aantal branduren:

 • Large: deze kaars heeft een afmeting van, 10cm breed 17,5cm hoog en bevat maar liefst 130 branduren.
 • Medium: deze kaars heeft een afmeting van, 10cm breed 11,5cm hoog en bevat 60 branduren.
 • Small: deze kaars heeft een afmeting van, 7cm breed 8 cm hoog en bevat 20 branduren.
 • Mini: deze kaars heeft een afmeting van, 6 cm breed en 3 cm hoog en bevat 8 branduren.
 • Ellipse: deze kaars heeft een afmeting van, 19.5 cm lang en 11.5 cm breed en 9 cm hoog deze bevat 50 branduren.
Meer informatie
Meer informatie
Afmeting beschrijvingBxDxH
MateriaalGlas
KleurZand
PostNL pakket mogelijkJa
Over WoodWick

WoodWick is anders dan andere geurkaarsen die je ooit in huis hebt gehad! Met het geluid van een knapperend haardvuurtje en de unieke collectie geuren, onderscheid dit merk zich écht van alle andere merken. Door de grote diversiteit in geurmogelijheden, kun je voor elk seizoen en voor iedereen wel een gepaste geur vinden. Het aantal branduren hangen af van de grootte van de pot.

Naar WoodWick collectie
Ga je voor dit product?
DKW Woonvision | WoodWick Candle Cashmere
Warm en zoet
€ 11,90
WoodWick Candle Cashmere