Verlichting

Bij DKW Woonvision vind je hoogwaardige en stijlvolle verlichting om jouw interieur tot leven te brengen. Lampen spelen een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer en ambiance in elke kamer. Of je nu op zoek bent naar functionele verlichting, een accessoire wilt toevoegen aan je interieur of gewoon wat extra gezelligheid wilt creëren, onze uitgebreide collectie biedt voor elk wat wils.

Verlichting

209 producten

Van hoog naar laag sorteren

209 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hanglampen

Onze hanglampen zijn niet alleen een bron van licht, maar ook kunstwerken op zich. Bij DKW Woonvision hebben we diverse hanglampen, variërend van stoere, metalen lampen, tot klassieke hanglampen. Of je nu een eettafel wilt verlichten, een statement wilt maken in de hal of een gezellige sfeer wilt creëren in de woonkamer, onze hanglampen zorgen voor de perfecte verlichting.

Staande lampen

Staande lampen voegen hoogte en dimensie toe aan een ruimte en bieden tegelijkertijd gericht licht voor lezen, werken of het creëren van een gezellige hoek. Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide collectie staande lampen in verschillende stijlen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een slanke en minimalistische vloerlamp of een opvallend designstuk, wij hebben de perfecte staande lamp om aan jouw wensen te voldoen.

Tafellampen

Voeg een vleugje warmte en stijl toe aan je interieur met onze prachtige collectie tafellampen! Deze veelzijdige lichtbronnen dienen niet alleen als functionele leeslampen, maar voegen ook een decoratief element toe aan je tafelblad, dressoir of nachtkastje. Bij DKW Woonvision hebben we tafellampen in diverse ontwerpen en materialen, zoals hout, metaal en keramiek. Zo vind je altijd de perfecte tafellamp die past bij je persoonlijke stijl en interieur. 

Wandlampen

Ben je op zoek naar ruimtebesparende verlichting? Neem dan een kijkje tussen onze wandlampen! Bij DKW Woonvision hebben we een diverse selectie wandlampen, variërend van uitbundige tot minimalistische lampen.  Of je nu extra verlichting wilt bij het bed, een kunstwerk wilt accentueren of een gezellige sfeer wilt creëren in de gang, onze wandlampen bieden de perfecte oplossing. Laat je inspireren door onze collectie wandlampen!

Industriële lampen

Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide selectie industriële lampen die perfect passen bij liefhebbers van een industriële stijl. Deze lampen zijn vaak voorzien van stoere details, zoals zichtbare schroeven, metalen kooien of een ruwe afwerking. Bovendien bieden we verschillende ontwerpen aan, zoals hanglampen, wandlampen of staande lampen. Zo vind je altijd wel een industriële lamp die past bij je behoeften.

Batterijlampen

Laat je niet beperken door de bekabeling en geniet van optimale flexibiliteit met onze collectie lampen op batterij! Deze handige lampen bieden draadloos gemak en stellen je in staat om overal in huis verlichting toe te voegen, zonder dat je rekening hoeft te houden met stopcontacten of kabels. Bij DKW Woonvision hebben we een ruime selectie batterijlampen, van kleine draagbare lantaarns tot decoratieve windlichten.

LED lampen

Laat je interieur stralen met energiezuinige verlichting dankzij onze collectie LED lampen! Deze moderne en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen combineren een hoge lichtopbrengst met een laag energieverbruik, waardoor ze zowel praktisch als duurzaam zijn. Bij DKW Woonvision hebben we zowel dimbaar als niet-dimbare LED lampen met E27 fitting. 

Lampenkappen

Maak je verlichting helemaal af met een van onze prachtige lampenkappen. Met nieuwe lampenkappen voor je tafellamp, hanglamp of vloerlamp kun je in een handomdraai het uiterlijk en de stijl van je interieur veranderen.  Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide selectie lampenkappen in verschillende maten, kleuren en materialen, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw interieurstijl.

Tips voor het kopen van verlichting

Het uitzoeken van de juiste verlichting kan een lastige opgave zijn, hieronder vind je 5 aspecten waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte verlichting.

  1. Functie van de verlichting: Denk goed na over de functie van de verlichting in de desbetreffende ruimte. Wil je een gezellige sfeer creëren in de woonkamer of een functionele werkplek verlichten? Stem de verlichting af op de specifieke behoeften en activiteiten die in de ruimte plaatsvinden.
  2. Stijl van de verlichting: Verlichting speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer en uitstraling van een ruimte. Kies een stijl die past bij je interieur en gewenste sfeer. Bij DKW Woonvision is er een grote diversiteit aan stijlen beschikbaar om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen.
  3. Type verlichting: Er zijn verschillende soorten verlichting om uit te kiezen, zoals hanglampen, staande lampen, tafellampen en wandlampen. Bedenk welk type verlichting het meest geschikt is voor de ruimte en de gewenste functionaliteit.
  4. Grootte van de verlichting: Zorg ervoor dat de afmetingen van de verlichting in verhouding zijn tot de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Een te grote lamp kan overweldigend zijn en een te kleine lamp kan onopvallend zijn.
  5. Energie-efficiëntie: Overweeg de energie-efficiëntie van de verlichting, vooral met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing op lange termijn. LED-verlichting is een populaire keuze vanwege de energiezuinigheid en de lange levensduur. 

Bij DKW Woonvision bieden we een uitgebreide selectie aan verlichtingsmogelijkheden. Met bovenstaande tips in gedachten kun je de perfecte verlichting vinden die past bij de gewenste sfeer in je huis. Neem een kijkje in onze collectie en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op