Maison Berger Huisparfum Orange Cinnamon

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

Prijzen vanaf € 15,95
SKU
LampeBerger.OrangeCinnamon
Kies een optie
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

De navulling Orange de Canelle is een zoete en kruidige geur voor in een Lampe Berger brander. De belangrijkste ingrediënten die de geur samenstellen zijn sinsaasappel en kaneel, en deze twee geuren zorgen voor een combinatie tussen warm, en fris. Ook is Orange Cinnamon gecombineerd met tonen van onder andere gember, nootmuskaat, vanille en muskus, en daarom dus een perfecte wintergeur voor in jóuw huiskamer! 


Hoe werkt de geurbrander van Maison Berger?

Het Maison Berger geursysteem is anders dan alle andere geursystemen! De unieke lont van de katalytische branders van dit Franse merk zorgt ervoor dat de binnenlucht niet alleen geparfumeerd wordt, maar ook intensief wordt gezuiverd. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is, dit geursysteem zorgt ervoor dat jij alle nare geurtjes kwijtraakt, van kook- tot rook- tot huisdierluchtjes. En daar komt ook nog eens bij dat deze geurbrander makkelijk in gebruik is. Na het vullen van de brander met een huisparfum naar keuze, kun je het steentje aansteken. Deze lont laat je 2 à 3 minuten branden, en daarna kun je 'm uitblazen. Vanaf nu wordt de brander in werking gezet, en zul je de parfum gaan ruiken door de olie die vrijkomt. Je ruimte zal snel gevuld worden met de geur die je hebt uitgekozen, en tegelijkertijd worden alle nare luchtjes weggehaald! Afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de oliebrander van Lampe Berger staat, laat je de brander openstaan tot 20 à 30 minuten. Hierna kan de dichte dop er weer op, en zal de geurlamp stoppen met verbruiken, maar de geur blijft voorlopig nog wel even hangen!

Meer informatie
Meer informatie
AfmetingVerschillende hoeveelheden
Afmeting beschrijvingBxDxH
KleurRood
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

Maison Berger (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Lampe Berger biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!

Naar Maison Berger collectie
Ga je voor dit product?
DKW Woonvision Lampe Berger parfum Orange Cinnamon
Verschillende hoeveelheden
Prijzen vanaf € 15,95
Maison Berger Huisparfum Orange Cinnamon