SHOP DE COLLECTIE

FISHBONE

Nieuw bij ons in de collectie: Fishbone! Deze prachtige meubelserie is gemaakt uit gebeitst mangohout in combinatie met een zwart metaal frame. De geleefde zwarte look maakt de meubels stuk voor stuk stoer. De toevoeging van een zwart meubel zorgt juist ook voor warmte in huis! Het terugkomende vissengraat patroon in deze serie is niet alleen hot als vloer, maar ook onwijs gaaf in meubels!

CHARLY

Natuurlijk met een strakke uitstraling, dat is onze Charly collectie. Hip & industrieel is gecombineerd voor een prachtige stoere collectie welke helemaal aansluit bij de trends van deze tijd. Bij veel meubels zie je de rauwe boomstam terugkomen in het design.

RAVELLO

Onze Ravello collectie bestaat uit teakhouten meubelen. Deze serie is een echte eye-catcher in je interieur. De combinatie van het warm en strakke teakhout met- of zonder metalen onderstel brengt een robuuste sfeer met zich mee.

MANGO

Meubels van onze Mango collectie hebben een bijzonder warme uitstraling. De kleur van het mangohout gaat van licht tot donkerbruin met soms een roodroze gloed en af en toe ook gele tinten. Hier en daar vertoont het zwarte strepen en nerven. Deze warme exotische uitstraling in combinatie met zwart metaal biedt een aangename en moderne sfeer in je interieur.

JAVA

Opzoek naar meubels met een verhaal? Collectie Java is een tijdloze meubelserie gemaakt van gerecycled teak. Dit teak is in zijn voorjaren gebruikt voor oude boten of huizen in Indonesië. Het kan dus best voorkomen dat er lichte verfresten zichtbaar zijn op het meubelstuk. Juist dit geeft de Java serie zijn charmes!

VINTAGE

Heb je onze bovenverdieping van onze showroom in Oldebroek al eens bezocht? Onze brocante vintage meubels zijn persoonlijk uitgezocht in India. Elk item is anders en dus ook helemaal uniek! Hierdoor hebben wij de meubels ook niet online staan op onze website. Bel gerust voor meer informatie over onze vintage meubels!

JAMES

Onze collectie James is een mooi lichtkleurige teak serie. De meubels zijn in combinatie met metaal of zwarte lades een stoere toevoeging in je interieur. Soms zijn er verfresten zichtbaar op het oppervlakte van de meubels bij deze serie. Deze kleuren laten duidelijk het vorige leven van het hout zien. Prachtig gerecyclede meubels met elk een uniek verhaal!