Maison Berger geurstokjes navulling

Met onze Maison Berger geurstokjes navullingen zit je nooit zonder jouw favoriete geur. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan navullingen en verfris jouw leefruimte keer op keer!

Maison Berger geurstokjes navulling

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Navulling voor Maison Berger geurstokjes

De Maison Berger geurstokjes navulling is speciaal ontworpen om jouw Maison Berger geurstokjes eenvoudig bij te vullen en hun frisheid te behouden .Onze navullingen zijn met zorg samengesteld en doordrenkt met hoogwaardige Maison Berger parfum die geleidelijk wordt opgenomen door de stokjes. Hierdoor blijven jouw geurstokjes hun verfrissende geur verspreiden, zelfs na meerdere weken van gebruik. Kies uit een breed scala aan geuren en ontdek de perfecte navulling die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur en de sfeer die je wilt creëren in jouw leefruimte.

Hoe werkt Maison Berger geurstokjes navulling?

Het gebruik van Maison Berger geurstokjes navulling is eenvoudig. Verwijder de dop van jouw geurstokjes houder en plaats de navulling in de vaas. De stokjes zullen de geurige vloeistof absorberen en geleidelijk aan de heerlijke geur verspreiden. Draai de stokjes regelmatig om de intensiteit van de geur aan te passen. Met de navullingen van Maison Berger kun je jouw geurstokjes keer op keer vernieuwen, waardoor je steeds weer kunt genieten van de verfrissende geurbeleving in jouw leefruimte.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op