Lampe Berger brander

Maison Berger staat al meer dan 120 jaar bekend om zijn elegante geurverspreiders en de geurbranders vormen het hart van dit merk. Ontdek onze uitgebreide collectie Maison Berger geurbranders!

Lampe Berger brander

43 producten

Van hoog naar laag sorteren

43 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lampe Berger geurbrander

De Lampe Berger brander is het vlaggenschip van Maison Berger en staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en elegantie. Deze iconische geurbrander combineert geavanceerde technologie met een verfijnd design. Het unieke katalytische verbrandingssysteem van de Lampe Berger reinigt en parfumeert de lucht, waardoor ongewenste geuren worden geëlimineerd en een aangename geur achterblijft. Ontdek de magie van de Lampe Berger brander en geniet van een heerlijke geur in huis.

Hoe gebruik je een Lampe Berger geurbrander?

Het gebruik van een Lampe Berger Brander is eenvoudig. Vul de brander met Maison Berger huisparfum naar keuze, steek de brander aan en laat de vlam ongeveer twee minuten branden. Blaas vervolgens de vlam uit en plaats de beschermende sierdop op de brander. De Lampe Berger Brander verspreidt nu langzaam een heerlijke geur in jouw leefruimte. Pas de intensiteit van de geur aan door de lont langer of korter te laten branden. Ontdek de eenvoudige stappen van het gebruik van een Lampe Berger Brander en creëer jouw eigen geurige ervaring.

Diverse designs en geuren

Bij DKW Woonvision begrijpen we dat smaken verschillen. Daarom bieden we een breed scala aan Maison Berger geurbranders in diverse designs en kleuren, zodat je altijd jouw perfecte match kunt vinden. Daarnaast zijn de geurbranders verkrijgbaar in verschillende geuren, variërend van bloemig en verfrissend tot houtachtig en exotisch.. Ontdek de diverse mogelijkheden en vind de Maison Berger geurbrander die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Navulling voor de Lampe Berger brander

Met onze Lampe Berger geurbrander navullingen kun je de geurige beleving van jouw Maison Berger geurbrander verlengen en vernieuwen. Deze navullingen zijn speciaal ontworpen om moeiteloos in jouw geurbrander te plaatsen, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de gewenste geur in jouw leefruimte. Kies uit een breed scala aan geuren, elk zorgvuldig samengesteld om een betoverende sfeer te creëren. Vernieuw jouw Maison Berger geurbrander en blijf genieten van de heerlijke geuren die jouw leefruimte verrijken.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op