Maison Berger Aroma therapie

Bij DKW Woonvision bieden we een ruim aanbod Maison Berger aromatherapie aan. Deze collectie is speciaal ontworpen om jouw emoties te beïnvloeden en een gevoel van welzijn en balans te bevorderen. 

Maison Berger Aroma therapie

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

De verschillende collecties van Maison Berger aroma

Bij DKW Woonvision begrijpen we de waarde van een sfeervolle en gebalanceerde leefomgeving. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van Maison Berger aromatherapie producten die zijn ontworpen om jouw zintuigen te prikkelen. Of je nu verlangt naar ontspanning na een drukke dag of een verkwikkende boost nodig hebt voor extra energie, Maison Berger Aroma biedt verschillende collecties die elk een unieke geurervaring belichamen en jouw welzijn ondersteunen.

Maison Berger aroma happy

Met Maison Berger Aroma Happy breng je vreugde en positiviteit in jouw leefomgeving. Deze geurcompositie is speciaal samengesteld om een opbeurende sfeer te creëren. De verfrissende geuren zorgen voor een harmonieuze balans en brengen een glimlach op je gezicht. Aroma happy helpt je om negatieve energie te verdrijven en te genieten van een positieve sfeer.

Maison Berger aroma energy

Als je behoefte hebt aan een energieboost, dan is Maison Berger aroma energy de perfecte keuze. Deze dynamische geurcompositie is samengesteld om je energie en vitaliteit te verhogen. De stimulerende geuren geven je een verfrissende boost en helpen je om jezelf op te laden. Aroma Energy geeft je de energie die je nodig hebt om de dag met enthousiasme en motivatie tegemoet te treden.

Maison Berger aroma wake up

Geef jouw ochtendroutine een frisse start met Maison Berger aroma wake up. Deze verkwikkende geurcompositie is speciaal ontworpen om je zintuigen te stimuleren en je klaar te maken voor een nieuwe dag. De levendige geuren wekken een gevoel van frisheid en vitaliteit op. Aroma wake up helpt je om de slaperigheid te verdrijven en je geest en lichaam te activeren, zodat je vol energie aan de dag kunt beginnen.

Maison Berger aroma relax

Voor momenten van ontspanning en rust is er Maison Berger Aroma Relax. Deze kalmerende geurcompositie brengt een serene sfeer in jouw leefruimte. De rustgevende geuren creëren een oase van ontspanning en helpen je om stress en spanning los te laten. Aroma relax nodigt uit tot rust en herstel, waardoor je kunt genieten van kostbare momenten van innerlijke vrede.

Maison Berger aroma dream

De Maison Berger dream geurcompositie is speciaal ontworpen om vredige dromen en ontspanning te creëren. De aroma dream omhult jouw leefruimte met zachte geuren, waardoor je wordt ondergedompeld in een kalmerende ambiance. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en geef jezelf over aan een wereld van zoete dromen en ontspanning met Maison Berger Aroma Dream.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op