Tafellampen

Of je nu een tafellamp zoekt voor je studeerkamer, woonkamer of slaapkamer, bij DKW Woonvision hebben we altijd wel een lamp die past bij jouw wensen. Ontdek onze collectie en laat je inspireren!

Tafellampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafellamp industrieel

Op zoek naar een tafellamp die je interieur een stoere en industriële uitstraling geeft? Onze industriële tafellampen zijn de perfecte keuze om je tafel of bureau te verlichten met een robuust en karakteristiek ontwerp. Met hun ruwe afwerking en industriële details voegen ze een uniek element toe aan elke ruimte.  Ontdek onze collectie en laat je inspireren door de karakteristieke uitstraling van industriële tafellampen.

Divers aanbod

Als je op zoek bent naar de perfecte tafellamp, is het belangrijk om rekening te houden met de kleur en het materiaal. Daarom hebben we bij DKW Woonvision een uitgebreide collectie tafellampen, in diverse kleuren en materialen. Zo vind je altijd wel een tafellamp die bij je past.

Van zwarte tot gouden tafellampen

Bij DKW Woonvision begrijpen we dat elk huis een unieke stijl heeft. Daarom bieden we een breed scala aan tafellampen, variërend van zwart tot goud en alles daartussenin. Zwarte tafellampen stralen een tijdloze elegantie uit en passen moeiteloos in zowel moderne als klassieke interieurs. Aan de andere kant bieden gouden tafellampen een luxueuze uitstraling en brengen ze een gevoel van luxe en warmte in huis. Of je nu kiest voor zwart of goud, onze diverse collectie zorgt ervoor dat je de perfecte tafellamp vindt die past bij jouw interieurstijl.

Aardewerk of metaal

Naast een verscheidenheid aan kleuren, bieden we tafellampen in verschillende stijlen en materialen. Als je op zoek bent naar een moderne uitstraling, dan zijn onze tafellampen met een metalen afwerking een geweldige keuze. Het strakke en glanzende uiterlijk van metaal voegt een minimalistisch tintje toe aan je interieur. Als je daarentegen de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke uitstraling, dan zijn onze aardewerk tafellampen misschien iets voor jou. Met hun stoere afwerking haal je direct sfeer in huis.

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op