Hanglampen

Bij DKW Woonvision hebben we een uitgebreide collectie hanglampen die geschikt zijn voor elke kamer in huis. Of je nu op zoek bent naar de perfecte hanglamp voor boven de eettafel, in de slaapkamer of in de woonkamer, wij hebben het allemaal!

Hanglampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hanglamp eettafel

Een hanglamp boven de eettafel is niet alleen een bron van licht tijdens gezellige diners, maar geeft ook een stijlvolle touch aan je eetkamer. Kies voor een hanglamp die perfect past bij de grootte en stijl van je eettafel, of je nu houdt van een moderne, industriële look of juist een klassiek en elegant ontwerp. Met onze ruime keuze aan hanglampen voor de eettafel vind je zeker de ideale match voor jouw interieur.

Hanglamp slaapkamer

Met onze hanglampen creëer je een intieme en ontspannen sfeer in jouw slaapkamer. Kies voor een hanglamp met dimfunctie, zodat je het licht kan aanpassen aan je behoeften en de gewenste ambiance kunt creëren. Ga voor een hanglamp met een warme lichtkleur en een zacht design, zodat je slaapkamer een rustgevende en gezellige uitstraling krijgt. Laat je inspireren door onze collectie en ontdek de hanglamp die perfect bij jouw slaapkamer past.

Hanglamp woonkamer

Ook in de woonkamer speelt verlichting een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer. Een hanglamp kan het middelpunt van de woonkamer zijn en een echte blikvanger zijn in je interieur. Kies voor een opvallende en unieke hanglamp of ga juist voor een subtiele en elegante variant die naadloos in je interieur opgaat. Wat je smaak of stijl ook is, bij DKW Woonvision hebben we de perfecte hanglamp voor jouw woonkamer.

Rotan hanglampen

Een van de hardlopers in ons assortiment is de rotan hanglamp. Deze rieten hanglamp voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en rustieke charme toe aan elk interieur. Vervaardigd uit duurzaam rotan materiaal, biedt deze lamp een unieke textuur en warme uitstraling. De fijn geweven rotan strengen verspreiden een zacht licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat. Of het nu boven een eettafel hangt in een eigentijdse keuken of als een opvallend accent in een tropische woonkamer, een rotan hanglamp voegt een vleugje sfeer toe aan elke ruimte, waardoor het een favoriete keuze is voor liefhebbers van zowel modern als rustiek interieurdesign.

Ruim aanbod

Bij DKW Woonvision vind je een uitgebreid assortiment hanglampen. We hebben hanglampen in verschillende kleuren en stijlen om aan al je wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een trendy zwarte hanglamp of juist een luxueuze hanglamp van goud, bij ons vind je de perfecte match. Daarnaast bieden we hanglampen in diverse materialen, variërend van glas tot rotan. Experimenteer met materialen en voeg een unieke touch toe aan je interieur!

Kom je langs in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer DKW? Kom dan eens langs in onze winkel!
Met meer dan 3000m² kun je altijd wel wat leuks vinden.


Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken waarin we alle verschillende stijlen aan je laten zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed.

Wil je weten hoe die leuke bank, of dat mooie stoeltje zit? Je kunt ook komen proefzitten bij DKW.
Per product kun je zien of het aanwezig is in onze showroom, kijk hier goed naar voordat je bij ons langskomt.

Omdat wij een snel wisselende collectie hebben, kan het zijn dat de website niet volledig up-to-date is. Wil je zeker weten dat hetgene wat je wil uitproberen in onze winkel te vinden is, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op