Pure & Original Traditional paint zijdeglans lak

De Traditional paint van Pure & Original is een watergedragen lakverf met een zijdeglans uitstraling. De lak is geschikt voor binnen en buiten. De lak is uitstekend toepasbaar op deuren, kozijnen, houtwerk, mdf, muren en zelfs radiatoren, pvc en metaal. 

 

Voorbereiding 

Voor het beste resultaat, is een goede voorbereiding van groot belang. Het hangt van de ondergrond af welke voorbereiding je nodig hebt. 

Super cleaner
Het is heel belangrijk dat je ondergrond schoon en vetvrij is. Hiervoor kun je eventueel de Super Cleaner gebruiken van Pure & Original. Dit is een reiniger die alle vuil zonder moeite aanpakt. 

Wallfix
Is de ondergrond poederig, of laat het veel stukken los? Bij poreuze muren is het aan te raden om de fixeerprimer van Pure & Original te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je muur gereed wordt gemaakt voor het opbrengen van verf. Breng hierna nog de Omniprim aan voordat de Traditional paint wordt aangebracht. 

Omniprim
Heb je een niet standaard ondergrond, zoals zink, aliminium of hout? Dan kun je de Omniprim gebruiken als basis. Deze primer is voor zowel binnen als buiten geschikt.

 

Aanbrengen van de Traditional Paint

Breng de Traditional verf aan met een ronde of platte kwast, roller of airless. Verdunning van de verf kan tot max 5%. Zorg dat je niet in direct zonlicht schilderd en altijd van een droog oppervlak naar een nat, reeds geschilderd, oppervlak.  

 

Kijk voor meer informatie over deze Traditional Paint ook op de website van Pure & Original