RETOURNEREN EN RUILEN


Voldoet het online bestelde artikel niet aan de verwachtingen? Dan kun je je bestelling in originele staat binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten voor de retournering zijn voor de koper zelf.

Stuur het artikel terug door het herroepingsformulier in te vullen en deze samen met het artikel retour te doen. Geef daarbij de reden van retour aan en of je iets anders wilt bestellen of het geld terug wilt. 

Je kunt je artikel retour sturen naar:

DKW Woonvision
Zuiderzeestraatweg 220
8096 CH Oldebroek

Zodra het artikel door ons is ontvangen zullen wij je dit berichten en het vooraf overgemaakte bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten.

Welke bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd?
Alle online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Helaas kunnen meubels niet worden geretouneerd, aangezien deze vaak op maat voor jou gemaakt zijn. Wij adviseren daarom om de meubels zelf te komen bekijken in onze showroom (mits aanwezig), zodat je weet wat je kan verwachten van je bestelde artikel. Ook kan de verf van Pure & Original niet retour gestuud worden, deze wordt speciaal op kleur gemengt. Ook behang kan niet geretourneerd worden. Wij proberen de kleuren van onze meubelen, verf en behang zo natuur getrouw over te brengen op onze webshop. Daarom zijn de foto's bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot ontbinding van de overeenkomst. Zeker weten dat jij de juiste kleuren kiest? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel!