RETOURNEREN EN RUILEN


 

Voldoet het online bestelde artikel niet aan de verwachtingen? Dan kun je je bestelling in originele staat binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten voor de retournering zijn voor de koper zelf. 

De verpakkingen van onze producten zijn belangrijk. Het product moet worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk) in  in originele staat de originele verpakking en zo onbeschadigd mogelijk.

Indien het product beschadigd is tijdens het retourneren (of de verpakking meer dan redelijkerwijs noodzakelijk beschadigd is) en niet meer als nieuw verkocht kan worden, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan (die kan oplopen tot 100%) bij jou in rekening brengen. Natuurlijk kun je de verpakking wel openen indien de aard, kenmerken of de werking van de goederen niet vast te stellen zijn aan de hand van de verpakking of de omschrijving op de website. Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stuur het artikel terug door het herroepingsformulier in te vullen en deze samen met het artikel retour te doen. Geef daarbij de reden van retour aan en of je iets anders wilt bestellen of het geld terug wilt. 

Je kunt je artikel retour sturen naar: 

DKW Woonvision
Zuiderzeestraatweg 220
8096 CH Oldebroek

Zodra het artikel door ons is ontvangen zullen wij je dit berichten en het vooraf overgemaakte bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten.

Product kapot geleverd? 
Is je product defect, beschadigd of incompleet geleverd? Dan gaan we dat oplossen!
Graag ontvangen wij een mailtje of whatsappje met daarin een foto van het kapot geleverde product. Dit kun je sturen naar ons mail adres: website@kleinewinst.nl of whatsappen naar +31 6 24554340
Wanneer het product bij ons binnenkomt, ruilen we het product binnen 14 dagen na de aankoop graag voor je om tot een nieuw goed werkend product! Vergeet niet het herroepingsformulier in te vullen en geef hierbij aan dat het product defect is geleverd. 
Wil je geen nieuw product? Geef dit dan aan op het herroepingsformulier, dan storten wij het bedrag bij binnenkomst naar je terug. 


Welke bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd?

Alle online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Helaas kunnen meubels niet worden geretouneerd, aangezien deze vaak op maat voor jou gemaakt zijn. Wij adviseren daarom om de meubels zelf te komen bekijken in onze showroom (mits aanwezig), zodat je weet wat je kan verwachten van je bestelde artikel. Ook kan de verf van Pure & Original niet retour gestuud worden, deze wordt speciaal op kleur gemengt. Ook behang kan niet geretourneerd worden. Wij proberen de kleuren van onze meubelen, verf en behang zo natuur getrouw over te brengen op onze webshop. Daarom zijn de foto's bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot ontbinding van de overeenkomst. Zeker weten dat jij de juiste kleuren kiest? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel!