Real Flame Led kaars 2.2x15cm (2 stuks)

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 18,50
SKU
Real Flame Led kaars 2.2x15
Kies een optie
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

Deze led-kaarsen lijken net echt! Met een materiaal wat voelt en doet denken aan een echte kaars. Met 2 AA-baterijen gaat de kaars heel wat uren mee, gezellig en duurzaam! Het vlammetje flikkert zacht en geeft een rustgevende en realistische kaarslicht sfeer. In verschillende maten en kleuren beschikbaar. 

Deze set bestaat uit 2 kaarsen en zijn 2.2x15x2.2cm groot.

, Let wel op, de benamingen van de kleuren zoals 'cognac' en 'bruin', komen in benadering van de echte kleur van de led-kaars. Ook kan de afbeelding iets anders lijken op jouw beeldscherm dan in het echt! Wij proberen de kleuren zo realistisch mogelijk weer te geven op de foto, maar wil je zeker weten dat je voor de goede kleur gaat? Zoek dan even voor inspiratiefoto’s op internet, of kom langs bij ons in de winkel.
Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 2.2x15x2.2cm
Afmeting beschrijvingBxDxH
Aanbevolen onderhoudLed kaarsen, exclusief batterijen, max temp 40°
PostNL pakket mogelijkJa
Over Deluxe Homeart

Deluxe Homeart heeft een innovatieve led-kaars ontwikkelt die voelt en eruit ziet als een echte kaars. De gepatenteerde wetlook pool geeft een realistische impressie van gesmolten was. Met 'real flame', waardoor het vlammetje zacht flikkert. Dit geeft een rustgevende kaarslicht sfeer. Met batterijen gaat de kaars heel wat uren mee, gezellig en duurzaam! Het assortiment bevat diverse modellen en een breed kleuren palet.

Naar Deluxe Homeart collectie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Ga je voor dit product?
DKW Woonvision | Real Flame Led kaars 2.2x15cm
In verschillende kleuren verkrijgbaar
€ 18,50
Real Flame Led kaars 2.2x15cm (2 stuks)