Online interieuradvies

Stap 1: Wat is het?

Wil je wegens corona liever niet de deur uit? Maak dan bij ons een gratis een afspraak voor online interieuradvies! Hieronder hebben wij elke stap uitgelegd hoe het precies te werk gaat.

Zie jij nu je thuis zit dat die kale wand toch echt wel storend is? Of ben je opzoek naar stijlvolle kussens voor tijdens het Netflixen? Je wilt graag dat je woning er goed uitziet, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Dan kan het fijn zijn dat er iemand met je meedenkt.

Onze medewerkers nemen je graag mee door de winkel voor het perfecte resultaat. Jouw wensen in combinatie met onze ideeën bespreken we gemakkelijk door middel van videobellen. Liever niet video bellen? Ook op afstand beantwoorden wij graag al je vragen! Wij helpen je graag, ook vanuit huis!

Nieuwsgierig geworden? Lees de volgende stap hieronder!

Stap 2: Hoe werkt het?

Heb je wat gezien bij ons op de webshop, of vraag jij je af welke kleur verf, meubel of decoratiestuk er in jouw huis mist, dan kun je vrijblijvend contact opnemen door ons een bericht te sturen via WhatsApp of via een e-mail.

Wel hebben wij wat informatie nodig, namelijk; om welke ruimte het gaat? Waar je precies op zoek naar bent of wat je graag anders zou willen zien? Heb je verdere informatie wat je mee wilt geven dan is dat altijd welkom.

Met deze informatie nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een gratis online video afspraak. Liever niet video bellen? Ook op afstand beantwoorden wij graag al je vragen! Wij zorgen ervoor dat de uitgekozen producten zo snel mogelijk jouw kant opkomen!

Nog meer vragen over online interieuradvies? Je kunt ons altijd mailen of bellen!

Stap 3: Hoe neem ik contact op?

Enthousiast geworden over online interieuradvies? Wij zijn benieuwd naar je vragen en hopen je hiermee verder te kunnen helpen zodat je binnenkort gerust verder kan netflixen in jouw stijlvolle woonkamer. Wij horen graag van je!

Wij helpen je graag verder.

E-Mail ons  Bericht via Whatsapp

Zie hier hoe wij te werk gaan!

Mocht het allemaal nog niet helemaal duidelijk zijn dan hebben wij het hiernaast ook nog een voor je uitgelegd doormiddel van een video! 

 

Bekijk hiernaast onze video waarin wij het uitleggen:

Enthousiast geworden?
 

Maak ook een afspraak!