Maison Berger Night & Day Diffuser Aroma Dream

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 99,00
SKU
gb008040
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

Verbeter de kwaliteit van je nachtrust met deze Night & Day Diffuser van Maison Berger Paris. De programmeerbare wekker begeleidt het in slaap komen en rustig wakker worden door middel van geur, licht en geluid. De wekker prikkelt je zintuigen. Ideaal wanneer je lastig in slaap valt of moeite hebt met ontwaken. De diffuser is vrij van stralingen en bevat een touchscreen display. 

De geur Aroma Dream helpt in slaap te komen en verbetert de kwaliteit van de slaap. Een heerlijke mix van de geur patchouli & lavendel. 

Geur: Elke 5 minuten een stille en droge geurverspreiding
Licht: Geleidelijk opkomende achtergrondverlichting
Geluid: Keuze uit 5 melodieën, volume zelf in te stellen


Hoe werkt de Maison Berger Night & Day Diffuser?

Plaats de diffuser op maximaal 1,5m van je bed. Zorg dat de diffuser op je hoofd gericht is tijdens het slapen. Sluit het netsnoer aan de achterzijde van het apparaat aan en steek vervolgens de stekker in het stopcontact.

Stop de capsule in de Night & Day Diffuser. Nu kun je de diffuser programmeren via het display met touchscreen. Je hebt keuze uit 5 melodieën, waar je zelf het volume van kunt bepalen.

Begin met het juist instellen van de tijd. Vervolgens kun je je wektijd invullen. Hierbij kun je kiezen voor 5 minuten geurverspreiding in de ochtend, met licht en melodie om zacht wakker te worden. Je kunt alle opties activeren en deactiveren.

Met behulp van de pijltjes kun je door de keuzes scrollen. Bevestig elke stap door op de bel te drukken. Activeer of deactiveer achtergrondverlichting, door het lamp-pictogram ingedrukt te houden. Op de wekker kun je zien hoe lang je capsule nog meegaat. Wil je van geur veranderen, maar is de capsule nog niet leeg? Bewaar de capsule dan in een luchtdichte zak tot het volgende gebruik!

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting11x11,5x10,9cm
Afmeting beschrijvingBxDxH
MateriaalGlas
KleurNaturel
Aanbevolen onderhoudMet europese Stekker
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

Maison Berger Paris (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Maison Berger Paris biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!

Naar Maison Berger collectie
Ga je voor dit product?
Maison Berger Night & Day Diffuser Aroma Dream
Programmeerbare wekker met geur, licht en geluid
€ 99,00
Maison Berger Night & Day Diffuser Aroma Dream