Maison Berger Geurdiffuser Riviera - met de geur Tonic Lemon

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 13,95
SKU
glb6971
Niet op voorraad
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

Tonic Lemon, ook wel Citron Tonique genoemd is een frisse huisparfum voor jouw Lampe Berger geurbrander. Deze zomerse geur is opgebouwd uit citroen en gember. Dit nieuwe parfum is citrusachtig, helder en zorgt voor een zonnige sfeer in huis.

Een nieuwe manier om de geur van Maison Berger te verspreiden in jouw woning dat kan met deze parfumverspreider. Een elegante kubus van glas met verzilverde ring en zwarte sticks. Een tijdloos ontwerp om jouw interieur op een subtiele maar continue wijze te voorzien van een aangenaam parfum. De sticks zijn vervaardigd met polymeertechniek en zorgen voor een optimale verspreiding van het parfum.

 

Tips voor het gebruik van de Maison Berger geurstokjes

  • Begin met de vier meegeleverde sticks om de juiste intensiteit af te stemmen. Door meer sticks toe te voegen wordt de geur intensiteit hoger.
  • Door de sticks regelmatig om te keren, heractiveer je de parfumverspreiding.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris speciaal voor de parfumverspreider.
  • Verander je van geur of vul je de parfumverspreider voor de tweede keer na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • De geurstokjes kunnen alleen gebruikt worden met de daavoor bestemde navullingen. De orginele 500ml en 1l navullingen zijn hier niet voor geschikt. Deze gebruik je alleen met jouw Maison Berger geurbrander.
Meer informatie
Meer informatie
Afmeting80ml
Afmeting beschrijvingBxDxH
KleurRoze
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

Maison Berger Paris (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Maison Berger Paris biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!

Naar Maison Berger collectie
Ga je voor dit product?
Maison Berger Geurdiffuser Riviera - met de geur Tonic Lemon
80ml parfumverspreider
€ 13,95
Maison Berger Geurdiffuser Riviera - met de geur Tonic Lemon