Maison Berger Geurdiffuser Heavenly Sun

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 17,95
SKU
glb99903
Decoratie voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegevens

Soleil Divin is een warme herfstgeur voor in jouw Lampe Berger brander. Deze zachte notengeur wordt versterkt door magnolia en vanille.

 

Een nieuwe manier om de geur van Maison Berger te verspreiden in jouw woning. Een elegante kubus van glas met verzilverde ring en zwarte sticks. Een tijdloos ontwerp om jouw interieur op een subtiele maar continue wijze te voorzien van een aangenaam parfum. De sticks zijn vervaardigd met polymeertechniek en zorgen voor een optimale verspreiding van het parfum.

 

Tips voor het gebruik van de Maison Berger geurstokjes

  • Begin met de vier meegeleverde sticks om de juiste intensiteit af te stemmen. Door meer sticks toe te voegen wordt de geur intensiteit hoger.
  • Door de sticks regelmatig om te keren, heractiveer je de parfumverspreiding.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris speciaal voor de parfumverspreider.
  • Verander je van geur of vul je de parfumverspreider voor de tweede keer na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • De geurstokjes kunnen alleen gebruikt worden met de daavoor bestemde navullingen. De orginele 500ml en 1l navullingen zijn hier niet voor geschikt. Deze gebruik je alleen met jouw Maison Berger geurbrander.
Meer informatie
Meer informatie
Afmeting7x7x24cm
Afmeting beschrijvingBxDxH
MateriaalGlas
KleurBruin
PostNL pakket mogelijkJa
Over Maison Berger

Maison Berger Paris (voorheen Lampe Berger), is een Frans merk dat bekend staat om de geavanceerde geurbrander. Dit geursysteem, oorspronkelijk ontworpen in 1989 om ziekenhuiszalen te zuiveren, is een geursysteem waarbij de lucht wordt gezuiverd en er een lekkere geur wordt verspreid. Het systeem haalt doelgericht nare luchtjes uit huis, zoals kook- rook en huisdierluchtjes. Dit in tegenstelling tot vele andere geurkaarsen en geurzakjes, die enkel wat verbloemen. Door de jaren heen is de collectie van dit luxe merk uitgebreid met geurdiffusers, autodiffusers en meer. Het merk Maison Berger Paris biedt een groot assortiment met heerlijke geuren aan, van bloemenparfums naar warme kaneelparfums. Kies de geur die bij jóu past en je kunt genieten van dit heerlijke geursysteem!

Naar Maison Berger collectie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Ga je voor dit product?
Maison Berger Geurdiffuser Heavenly Sun
Heerlijke geurstokjes
€ 17,95
Maison Berger Geurdiffuser Heavenly Sun