Set van 3 geurdiffusers Sweet kiss, Into the woods & Fresh linen

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 19,95
SKU
gb2121
Op voorraad
Gegevens

Deze leuke giftbox is perfect om als kado te geven! De giftbox bevat 3 basis geuren: roos, lavendel en linnen, waardoor het een geschikte giftbox is wanneer je niet zeker weet wat iemands smaak is. 

Sweet Kiss: Waan jezelf in romantische sferen met de heerlijke geur Sweet Kiss. Deze geur bestaat uit de zachte fluwelen geur van roos samen met de geur van 'oud', wat afkomstig is van de tropische Agar boom. Deze combinatie zorgt voor een zoet aroma, dat tegelijkertijd heel warm aandoet. 

Into the Woods: Back to nature met de heerlijke geur Into the Woods. Na het ruiken van deze verrukkelijke geur waan je jezelf even tussen de natuur. De combinatie van lavendel met de zuivere geur van denneboom zorgt voor een fris en natuurlijk aroma. 

Fresh Linen: Heeft er iemand nou net de was gedaan? Na het opzetten van de geur Fresh Linen ruikt je huis meteen heerlijk fris en hygiënisch. De subtiele geur van vers linnen maakt dit een hele frisse en pure geur, die niet te overheersend overkomt in je huis. 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting beschrijvingBxDxH
PostNL pakket mogelijkJa
Over Kolony

Kolony is een uniek en eigentijds merk met een grote collectie aan decoratie en klein meubelen in diverse stijlen uit veel verschillende landen zoals Indonesië, India en China. Met wekelijks nieuwe producten blijft Kolony altijd vernieuwen en verrassen, ook wordt er ingespeeld op de laatste trends. De collectie wordt met veel liefde en passie uitgezocht. Kolony vindt eerlijke handel heel belangrijk, en daarbij is een prettige en veilige werkomgeving van groot belang.

Naar Kolony collectie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Ga je voor dit product?
DKW Woonvision set van 3 geurdiffusers
Heerlijke geurstokjes
€ 19,95
Set van 3 geurdiffusers Sweet kiss, Into the woods & Fresh linen