All-in-house | Leer

Aanwezig in onze showroom

Bekijk specificaties

€ 50,00
SKU
All-in-house 5jaar - leer
Op voorraad
Gegevens

5 jaar lang zorgeloos genieten, dat biedt de unieke All in House Service. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, bieden wij een oplossing. Professionele servicemedewerkers bezoeken je aan huis en lossen dit probleem op zonder verdere kosten. Je kunt bij het aanschaffen hiervan gebruik maken van de mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen. Denk hierbij aan algehele aanvuiling van de meubelstof en bijv. beschadigingen in het leder.

Je ontvangt voldoende reinigings- en verzorgingsproducten voor de gehele serviceperiode. De verzorgingsproducten bieden het leder extra bescherming en zorgen ervoor dat deze in optimale conditie blijft. 


Let op: Dit product wordt per zitting verkocht en kan alleen op nieuwe meubelen worden toegepast. Heb je bijvoorbeeld een 4-zits bank heb je 4x dit product nodig. Niet zeker hoeveel je nodig hebt? Neem dan even contact met ons op of langskomen in onze winkel. Onze medewerkers adviseren je graag

Meer informatie
Meer informatie
MateriaalLeer
Afmeting-
Afmeting beschrijvingBxDxH
Aanbevolen onderhoudBuiten bereik van kinderen bewaren
KleurWit
PostNL pakket mogelijkJa
Over Royal Furniture Care

Als u nieuwe meubels heeft gekocht, wilt u dat ze zolang mogelijk mooi blijven en lang meegaan. Met de producten van Oranje Furniture Care geeft u de beste zorg aan uw meubels. Met de gespecialiseerde meubelverzorgings- en reinigingsmiddelen voor elk type meubel en materiaal heeft u het langst plezier van uw aankoop.

Naar Royal Furniture Care collectie
Ga je voor dit product?
DKW Woonvision - All-in-house 5jaar
Leer
€ 50,00
All-in-house | Leer